Yat Kaptanı Sınav Soruları

• Konuyu açan Konuyu açan s374
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

s374

Küpeşteci
Denizci
arkadaslar kımse yat kaptanlıgı ıle ılgılı yardımcı olmuyor 3 dersım kaldı sınavlarda yenı sorular eklenmıs yenı sorulardan paylasım rıca edıyorum selametle veya elınde olan varsa s_3-7_a@hotmail.com
adresıne atarlarsa sewınırım ıyı calısmalar...

arkadaslar lütfen herkesin emeğine saygı buraya gelip bakan cogu insan sınava girdikten sonra paylasım bile yapmıyor herkes sadece beklenti içerisinde ve herkes sadece kendine olsun istiyor yat kaptanlığı soru bankası zabit soruları olacak tabi ki de cunku sende bi zabit olmak için o sınavlara giriyorsun

ve ayrıca burada soru cevap paylasımı yapan arkadaslara tesekkur ediyorum girdiğim sınavlarda onların yardımı olmustur sadece burdan gelen sorularla değil biraz araştırıp oturup çalışmakta ve bilgileri tazelemekte önemli yat kaptanlığı kursuna katılmıs olan arkadaslara söylüyorum kursta aldıgınız notlar olsun hocaların verdiği slaytlar olsun onlara oturup çalışın zaten sınaları verirsiniz

Arkadaşlar yat kaptanlığı GASM soru kitabını aldım. Ancak içinde YÜK İSTİF ve METEOROLOJİ soru bölümleri var. Oysa gireceğimiz sınavlarda bu dersler gözükmüyor. Bunlardan da sorumlumuyuz.

Yanlış bir kitap almış olabilirsiniz, nerden aldınız?

GASM-GOSS 2017 Soru Bankası - Yat Kaptanı DF Store İçeriği aşağıdadır
YAT KAPTAN (212 SAYFA)

SEYİR VE DENİZDE ÇATIŞMAYI ÖNLEME KURALLARI
GEMİCİLİK VE TEKNE KULLANMA
DENİZCİLİK İNGİLİZCESİ
MOTOR BİLGİSİ
DENİZ HUKUKU
DENİZDE HABERLEŞME VE DENİZDE GÜVENLİK

Ben karaköy de akademiden aldım. Yük istif ve meteoroloji de var. Ayrı bölüm olarak. Sorum yat kaptanında GM hesapları ve Atmosfer soruları çıkıyormu? Daha önce vardiya zabiti sınavına girerken de aynı yerin kitabı ile çalıştım. O zaman buradan almıştım. Faydasını gördüm.

Geri