Yat Kaptanlığı

yat kaptanlıgı soru ve cevap programı var sesli slayt gösterili ilgilenenlerin zorkaptan@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir.denizde çatışma tüzügü ve tüm dersler...ben bu program sayesinde geçtim tek seferde ....

Ben gireceğim.. şu an aktif olarak bir kursa devam ediyorum, şubat2012 de kurs bitiminde sınavlara başlayacağım.. eğer 2012 Yat Kaptanlığı sınav sorularını bir şekilde elde edebilirsem bu başlık altında sizlerle paylaşırım.. eğer bulan olursa bu başlık altında takip edeceğim..:)

arkadaşım selam bunu bana gönderirmisin ? özellikle seyir ve denizde çatışmayı önleme tüzüğü ile ilgili olanları teşekkür ederim kolay gelsin. (fedaiakca@gmail.com )

yat kaptanlığı

2012 ocak 17-18 ve 30-31 ocakta yat kaptanlığı sınavlarım var.ben giriyorum yardımcı olabilecek var mı..

merhaba arkadaşlar bilginize ihtiyacım var, daha önce hiç denizcilikle alakası olmayan bır ınsan yat kaptanlığı için ne yapmalıdır ,hangi aşamalardan geçmelidir ,hangi sınavlara girmeli ,hangi kurslara gitmeli ,nekadar bütçe ayırmalıdır bu işin mevzuatı nedir bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim

sesli goruntulu yat kaptanligi soru

ZorKaptan dan bu sesli goruntulu slayt i alabilen oldumu, varsa bisekilde buraya link atabilirse super olur, ben kendisine email gondermeyi denedim fakat sanirim artik email aktif degil

Not; elinde olan arkadas wikisend.com adresine uye olmadan ekleyip buraya link verebilir

Kaptan sanırım çok aktif olamıyor sitede .. Msn adresinide ekledim ama ses soluk yok henüz .

Geri