Yeni Gemiadamları Bilgi Sistemi (GBS) Hakkında Soru ve Cevaplar

• Konuyu açan Konuyu açan ersun
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

ersun

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar merhaba,

Yeni değişen sınav sisteminde GASM sınavları için randevu alımında alınan randevu bilgisinin sağ tarafında bulunan sınavda ki yanlış sayısını gösteren sütünda , girmiş olacağı sınav sorusu kadar yanlış yazan var ise paylaşırsa çok sevinirim.

iyi günler...

ARKADASLAR MERHABA

UZAKYOL GEMI KAPTANLIGI SINAVLARA GIRMEK ICIN SISTEM 07.08.22 TARIHINDE ACILDI DAHA SONRA YENI SISTEMDE BIR KAC KEZ FARKLI TARIHLERDE KONTROL ETMEME RAGMEN SORUN YOKTU. BU SABAH TEKRAR GIRDIGIMDE Sınavın herhangi bir dersi bulunmadığı için otomatik olarak iptal edildi! YAZISI CIKTI. KONUYLA ILGILI BILGINIZ VAR ISE YARDIM EDERMISINIZ.

Arkadaşlar merhaba,

Yeni sınav sisteminde sınava itiraz etmeyi deneyimleyen var ise süreci ve sonucu paylaşabilir mi?

iyi günler..

mrb

Son zamanlarda METEOROLOJİ sınavına giren kimse varmı acaba?Sorular değişikmi yoksa eski çıkmış sorulardanmı çıkıyor.duyduğum kadarıyla yeni sınav sisteminde soru bankaları da değiştirilmiş.Aralık'a kadar meteroloji sınavına iki kere girme hakkım var ve geçemezsem geçtiğim bütün sınavlarım yanacak. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

slmlr

RoRo sınavı için başvuru yaptım ama neredeyse bir hafta olacak halen daha 'taslak' halindedir yazıyor. Ne zaman onaylayacaklar yada RoRo sınavları artık yapılmıyor mu?
Eğer yapılıyorsa RoRo (yolcu gemileri çalışma yeterlik sertifikası) sorularını nasıl bulabilirim? Elinde olan varsa ve paylaşırsa çok sevaba girer.

Başvuruya Gönder butonuna basın, Taslak halinden Onay bekliyor haline gelecektir ve kontrol edilip onaylanacaktır.

Başvuru butonuna basmazsanız işlem başlamaz.
Yakın zamanda yeni sistem hakkında tanıtıcı anlatım sitemizden paylaşıcam.

Taslak durumundaki 2 adet başvurun bağlı olduğun liman başkanlığına iletilecektir.
UYARI! Bu aşamada lütfen yeterliliğiniz ve cüzdanınız varsa bitiş süresini kontrol edin. Eğer yenilemek istiyorsanız ilgili başvurularınızın arasına ekleyin. Başka bir başvurun olmadığını ve incelemeye açmak istediğini ONAYLIYOR musun?
Evet Hayır

diye bir ibare çıkıyor. Ben RoRo ve ISPS için başvuru yaptım, bir haftadır 'Taslak' halinde duruyor. Daha önceden yaptığım diğer bir stcw sınavı iki gün içinde onaylanmış ve ben de hemen sınav randevusu alıp sınavıma girmiştim. O sınavı da kazanmışım bu arada. Ama şimdi niye böyle oldu bilmiyorum. Uvz ve Goc süreleri 30.05.2023' de bitiyor. ISPS 2023 Nisan ayında bitiyor RoRo ' nun süresi çoktan bitmişti. Bu yüzden olabilir mi diyorum ama o zaman daha 10 gün önce girdiğim diğer stcw sınavımda niye böyle bir durum oluşmadı.

'Başvuruyu Gönder' butonuna bastıktan sonra gelen uyarıyı 'Evet' diyerek onaylayacağım.

Anladım teşekkür ederim. Daha önceden böyle bir şey gerekmemişti, o yüzden sorma ihtiyacı hissettim.

Geri