Yeni Inşa Gemide Tersane Hizmetini Saydırmak Sorun Olur Mu?

lordking16

Küpeşteci
Denizci
sizlere bi konuyu danışacaktım. Ben şu an uzun stajımdayım 21 şubatta gemiye katıldım ancak bu gemi yeni yapım aşamasında yeni inşa 1 Hafta içerisinde deneme seyirine çıkacağız en geç de 2-3 Hafta içinde normal seyirlere başlayacağız ama bugün liman başkanlığına gittim gemi daha yeni inşa olduğu için denize elverişlilik belgesini henüz almadı o yüzden liman başkanlığı da crew listi göremedi. Bu durumda benim bu tersane sürecindeki stajım sayılmayacak mı elimde kanıt olarak sadece şirketin tersane sürecinde Bana yaptığı sigorta var. Staj bitiminde tersane hizmet belgemi liman başkanlığına onaylatmam gerekecek nasıl bir yol izlemeliyim liman başkanlığı bunu onaylar mı

denize elverişlilik belgesi olmayan gemi, ticari faaliyetde bulunamaz, hiçbir şekilde hareket edemez. Büyük ihtimal sayılmaz. Ne zaman ilk seferine başlar (uzayol gemisi ise, ilk TR den çıkış) o tarihten itibaren stajın sayılmaya başlaması lazım.

denize elverişlilik belgesi olmayan gemi, ticari faaliyetde bulunamaz, hiçbir şekilde hareket edemez. Büyük ihtimal sayılmaz. Ne zaman ilk seferine başlar (uzayol gemisi ise, ilk TR den çıkış) o tarihten itibaren stajın sayılmaya başlaması lazım.
Peki şirket bir yazı gönderse liman başkanlığına gemide bulunduğuma dair tersane hizmeti olarak sayılamaz mı çünkü bu farklı bir durum

Peki şirket bir yazı gönderse liman başkanlığına gemide bulunduğuma dair tersane hizmeti olarak sayılamaz mı çünkü bu farklı bir durum

Kardeşim buna en iyi cvb, buna karar vericek liman başkanlığı verir. Senin durumun çoğu kişinin başına gelmemiş istisnai bir durum. Zaman kaybetmeden tek muhattap orası senin için.

Bu istisnai durumda, başkalarının yorumları sana zaman kaybı yaratabilir.

Kardeşim buna en iyi cvb, buna karar vericek liman başkanlığı verir. Senin durumun çoğu kişinin başına gelmemiş istisnai bir durum. Zaman kaybetmeden tek muhattap orası senin için.

Bu istisnai durumda, başkalarının yorumları sana zaman kaybı yaratabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için uğraşıyorum limanla da irtibat halindeyim inşallah bi sorun olmaz

Geri