Yeni Stcw Sorularının Bize Faydası Ne?

oilywater

Denizci
Denizci
Bugün girdiğim stcw 5 temel sertifika sınavında bir kişi 09.09.2009 tarihinden önce işe girdiyse sskdan emekli olabilmesi için kaç yılda daha çalışması gerekir şeklindeki soruyu gördükten sonra ulaştırma bakanlığından müsteşarlığa liman başkanından hademesine kadar herkesin 5 yılda bir bu sınavlara girmesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu yürekten istiyorum. İyice laçka oldu bu işler. Birde yetmezmiş gibi izmirden taa urlayansınava gönderdiler beni. Neymiş bilgisayar atıyormuş sınav merkezlerine. Eskiden gülerken olaylara artık küfreder olduk. Bu şarlatanlık bitsin artık!!!

slm

kardeş bende izmirde gircemde soruyu ögrenebildinmi cvbnı söyleyebilirmisin belki banada çıkar veya aklında kalan soruları yaza bilirmisin

kardeş bende izmirde gircemde soruyu ögrenebildinmi cvbnı söyleyebilirmisin belki banada çıkar veya aklında kalan soruları yaza bilirmisin

32) Sosyal Sigortalar Kanunu’na göre; “09.09.2009”’tan sonra işe başlayan bir kadın gemiadamının SSK’dan emekli olabilmesi için diğer şartları yerine getirdikten sonra kaç yaşını tamamlaması gerekir?
a) 60
b) 65
c) 58xxx
d) 57
e) 54

Geri