Yeterlılık Acılması

captainbjk

Denizci
Denizci
ıyı gunler,
goss sınavlarını gectım, lımana basarı belgem geldı ve basarı belgemı ankaraya gonderdıklerını soyledıler, dedıklerıne gore orada kod acılacakmıs bende ondan sonra basvuru yapacakmısım. bu prosedur nedır nasıl ısler ne kadar surede yurur bılgısı olan varmı acaba

Dostum sen şimdi yeterliliğinin açılmasını beklıyosun bağlı bulunduğun lımanı sıksık ara yeterliliğim açıldımı diye sor eğer derseki senin yeterliliğin açıldı bu sefer liman cüzdanın stcw lerin ve 2 fotoğraf gidiyosun limanına orda sana memurlar c kodu oluşturacak gidiyosun bi güzel garanti bankasına harç parası işlem parası stcw parası harcı yatırıyosun tekrar lımana gelıp dekontlarını verıyosun olayın bıtıyo sonra sana 2 3 sayfalık bı evrak verıyo müsteşarlığa gidiyosun genel evrak bölümüne elle teslim ediyosun ordan yenı cuzdanın sana veriliyo bu arada stcw ye deyınmışken ileri yangınfalan var onları okuldan alacaksın yada okulun vermıyosa kursdan alacaksın anlamadığın bi kısım olursa yaz geçte olsa yazarım ben sana. Nekadar sürer diye sormuşsun eğer istanbuldaysan ve limanın tuzla ysa ankaradan gelmesi 2 hafta suruyo ankaradakilerin yapacakları sadece bilgisayarına giriş yapmak ama malesef ki süresel olarak zaman kaybı işlerini bitirene kadar pek çok çalışana giydireceksin sakin ol stres yapma ;)

Liman başkanlığından evrakı ankara'ya götürmek mümkün eğer onların göndermesini istersende 2 hafta içerisinde açılıyo sana kalmış acelen varsa elden götürmekte mümkün tanışın varsa 1 saattede yapabılme sansın var :)

arkadaşlar benim evraklarım ankaraya ulaştı bugun ben kendım aldım lımandan ve ankaraya gonderdım ankarada bugun teslım edıldı aradıgım zaman bugun yada yarın sıstemın acılacagını soyledıler ne kadar dogrudur evragım su an ankarada ne zaman bana kodu acarlar acaba

Geri