Yeterlilik Başarı Belgesi Onayı

ermanvar

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar cüzdanıma stajdan sonra ilk yeterliliğimi işlettirecem.liman başkanlığı gasm dan gelen sınav başarı belgesini onaylatmak için deniz ve içsular genel müdürlüğüne yollamış daha sonra basım için ankaraya gidecekmiş.belgenin onaylanması için deniz ve içsular genel müdürlüğüne gitmesi gerekiyomu ?

Benim bildigim kadariyla sinav basari belgen basildiktan sonra ankara ya gonderiliyor. Daha sonra ankara dan onay kodun cikiyir onemli kisim orasi onay kodunuzun cikmasi onay kodu ciktiktan sonra bagli bulundugunuz limana geliyor ve cuzdan liman da basilip veriliyor. Ben 15.04.2013 de sinavlari tamamladim 20.05.2013 de cuzdan im elimdeydi. Limanim istanbul.

2014 den sonra tüm gemiadamı cüzdanların stcw yada yeterlilik basılması artık ankarada yapılıyor.ama benim anlamadığım zonguldak liman başkanlığı evraklarımı ankaraya değil deniz ve içsular genel müdürlüğü ne yollamış daha sonra ankaraya gidecekmiş.ben anlamadım arkadaş bu işi

selamlar 16.06.2015 sınavları gectım...sıcıl lımanı ıstanbul . ancak sıav basvuru lımanı sınop.

basarı belgesı ne zaman gelır nasıl gelır....ne ypmam lazım...
kolay gelsın

Geri