Yeterlilik(Vardiya Zabiti)

• Konuyu açan Konuyu açan gvrtstjyr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
G

gvrtstjyr

Misafir
DF STORE daki gasm goss soru bankası kitabı, vardiya zabiti yeterliliği için yeterli kaynak mıdır? Ayrıca hep soru bankası görüyorum ama bu ezber çalışma gibi birşey oluyor. Belki de vardır bilmiyorum. O soru bankasında soruların çözüm şekli,konu anlatımı var mıdır? Yoksa sadece cevap A cevap C şeklinde mi? Şimdiden teşekkürler...

Çalışma tarzına ve bilgi temeline göre yeterli/yetersiz denebilir ancak sınav maratonunda tek temel kaynak diyebiliriz. Çıkmış Sorular Soru Bankası size sınavda karşınıza çıkacak konuları gösteriyor ve eğer bu konulardan bilmedikleriniz var ise araştırıp/çalışıp dersi geçiyorsunuz. Ayrıca çıkmış sorulardan oluştuğundan sınavda karşınıza çıkacak sorulardan birçoğunu görerek sınava giriyorsunuz. Soru bankasında konu anlatımı veya çözüm anlatımı bulunmaz.

Teşekkürler cevabınız için.Peki konu anlatımı olan kaynak var mı? Gerçekten bana öylesi lazım. Önereceğiniz varsa lütfen yazın. Soru bankası için kredi kartım yok, nakit ödeme yapabilirim. Bunu nasıl yapacağım? Ayrıca kargo ücreti ne kadar? En geç yarına siparişi vereceğim çünkü, bilgi verirseniz sevinirim.

Seyir sınava hazırlık kitabında konu anlatımı mevcut. Diğer dersler için forumdaki kategorilerde arama yaparak ulaşabilirsiniz. Tüm dersleri iceren konu anlatımı kitabı yok malesef.

Satın alma aşamasında havaleyi seçin. Banka transferi veya ptt şubesinden belirtilen hesap nolari ile ödemeyi tamamlarsınız.
100 lira üstünde kargo ücreti yok. Bunun dışında kargo ücretini kapıda ödüyorsunuz ortalama 8.80 TL dir.

Seyir icin soru bankasi - forum veya sınava hazırlık kitabi ile
Stabilite icin soru bankası ve forum ile
Deniz ticaret hukuku için soru bankası ile
Vardiya standartlari icin hem soru bankasi hem denizde catimayi onleme tüzüğü ile
Denizcilik ingilizcesi için de soru bankası ile çalışabilirsiniz.

Geri