Yeterlilik

BraDDorK

Küpeşteci
Denizci
yardımcı olursanız sevinirim.Gemide oldugumdan dolayı pek arastıramıyorum sorum şu;
2010'dan beri goclu calısıyorum ve 12/2011 den sonra da 3000 gross vardiya zabiti ehliyetiyle çalışmaya başladım,uzakyola gecerken verilcek olan hizmet de liman başkanlıkları pasaport giris cıkısına mı bakıcak yok sa 3000 gross un işlendigi tarihten sonra 24 ay mı arayacaklar ??? bilgilendirirseniz cok sevinirim

şimdiden teşekkurler.

daha acık olurmusunuz :) ben 2008 den beri gemideyim :) 2010 da goclu telsız zabıtı olarak cıktım ,2011 de 3000 grossu aldım gemide calıstıgım sure ıstenecek de hangı tarıhden sonrası ? liman baskanlıgına gitsem 2 yıl hızmet versem 2010 2012 al kardesım al da pasaport gırıs cıkısı sıgortayı cartı curtu..yetecekmi? 3000 grossu su tarihte isletmissin bundan sonrası gecerli derler mi?

Gayet açık, vardıya zabıtı ehlıyetını aldıktan sonra gemıde 24 aylık hızmet belgesı topluyorsunuz.tabıkı oncekı yeterlılıkler veya staj bu sureye dahıl degıl. 1 yıl calıstınız 1 yıl evde gecırdınız, demekkı 1 yıl hızmetınız var. Elınızdekı hızmet belgelerındekı tarıhlerı toplayın 24 ay olunca lımana gıdın.

Geri