Yurt Dışında Eğitim Almak

belemir95

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar ben deniz ulaştırma ve işletme mühendisi olmak istiyorum ve yurt dışında eğitim almak istiyorum nerede iyidir ve avantajları ve dezavantajları bnm için neler olur bilgi verirseniz sevirim şimdiden teşekkürler.

Varna Denizcilik Akademisi yıllık 3000 €ve öss şartı yok , köklü bir okul 1881 yılında kurulmuş,denklik sorunu yok,ayrıca ekonomik ve diğer ülkelere göre daha az yabancılık çekeceğin bir yer.

bulgaristan varna teknik ünivrsitesi gerçkten iyimi bna ne gbi avantajlar sağlar acaba bide inglzce bakmndan kötü diyolar bilginiz varmı birde bayanlarn kaptan olması zor falan diyip hevesmi kaçırıyolr stajlarda bayanları falan tercih etmiyolarmı?

imkanın varsa avustralya kanada derim ben, varna da eğitim görme eğitim dili bulgarca ve kaliteli bi eğitimi olduğuda söylenemez, ama varna üniversitesi ile aynı maliyette ukraynada odesa denizcilik fakültesi var, orayı kesinlikle tavsiye ederim rusça ve ingilizce eğitim dilleri...bayanları tercih eden denizcilik firmaları var, mesele diğer insanların düşüncesi deil sen bu mesleği yapabilir misin, bu mesleği severek yaparmısın, bunu kendine sor ölç biç değerlendir, aklına takılan soru olursa seve seve yardım ederim...

Varna denizcilik akademisi yabancı öğrenciler için eğitimini ingilizce vermektedir ;)(http://www.studyplustr.com/varnanav...kenin diplomasını almış olman olacaktır bence

Geri