Zenith Gemi Işletmeciliği

Şuanda bişey diyemem dünya denizcilikten satın alınan şirketin adı değişti zenit oldu bir kontrat atalım hayırlısıyla ...

Gemilerinin hepsi 1-2 senelik oldugunu biliyorum. Ayrica italyan tanker firmasi Scorpio Group un turk acentaligini yapiyor. 2016 yilina kadar scorpio group su an guney korede yapilmakta olan 8 yeni gemi daha tahsis edilecek zenith denizcilige ve filodaki gemi sayisi 24 olacak deniyor. Maaslar kumanya nasil bende bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa hayir isler. :D

Bernhard Schulte İstanbul iletişim adresini verebilmeniz mümkün mü ? Çünkü kayıtlı herhangi bir web sitesi gözükmüyo istanbul ofisi olarak varsa linkini gönderebilirseniz sevinirim. Offical sitesinde Türkiye ile ilgli bir adres bulamadım.

Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı Mübarek olsun.

Şuan Türkiye bağlantılı olup piyasanın en büyük ve en profesyonel kimyasal filosu onlara ait.Dünya denizcilik firması iflas konumundayken italyan Scorpio şirketi satın aldı işletmesini Zenith denizciliğe yaptırıyor. Maaşlar piyasanın biraz üstünde gecikme olmaz, kumanyası iyidir. Ancak aşırı profesyonel çalıstıklarından herşeyin raporunu isterler ve kolay kolay hata kaldırmaz.

Geri