E
elvisozan
Misafir
ZİRVE ÜNİVERSİTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ SİZCE NASIL?
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
vanda denızcılık lısesı varda gazıantepde denızcılık unıversıtesı bolumu olmuşşa ne olur anket cok sacam turkıyenın neresı olursa olsun destek verıyorum
Şahsi düşüncem bir eğitim öğretim yerini politika ile bağdaştırmak çok saçma gelsede bu konuda biraz haklı olabilirsin.
%42,86 lık bir kesim zaman kaybı diye belirtmiş düşüncesini.
Ancak teorik dersler İTÜ'de sanki deniz üzerindemi veriliyor.
Zaten mantıklı düşünürsek ne öğreniyorsak staj döneminde veya mezun olup bir gemiye katıldığımızda öğreniyoruz herşeyi.
Yüzmede derseniz heralde bi havuzları vardır .
Yani bence okul okuldur deyip geçmemek lazım gene ama iyi derecede sayılabilecek bir okul.
Ama Van'da Van Gölü olduğunu unutmamak lazım
vanda denızcılık lısesı varda gazıantepde denızcılık unıversıtesı bolumu olmuşşa ne olur anket cok sacam turkıyenın neresı olursa olsun destek verıyorum
benim amacım siyasetle bağdaştırmak değildi.fakat sizlerinde bildiği gibi ülkemiz kaliteden çok kim kimin yanında yani keni adamını seçmeye yönelik kararlr veriyor.hani iktidar cephesi bilinen adıyla cemaat her zaman her yerde kendi adamına öncelik tanımıştır,bunu herkesin en az benim kadar iyi bildiğini düşnüyorum.denizcilik müsteşarlığı ve denizcilik firmalarının bir çoğu bu adamların elinde olduğu için iş bulmada öncelik tanırlar diye düşünüyorum.amacım siyasetle bağdaştırmaktan çok siyasetle bağdaşan kısmını göz önünde tutmak..teşekkür ederim.hoşçakalın...
Teorik eğitim açısından deniz kenarındaki eğitim veren üniversitelerden elbetteki bir farkı olmayacaktır ama bunun bide uygulama dersleri kısmı var ve burada okuyan arkadaslar deniz kenarında eğitim alan arkadaslardan bu noktada geride kalacaktır.Bu acık stajda malesef kapanmıyor çünkü ülkemizde stajerlere ayak altında dolaşma yeter mantığı uygulanıyor.Dolayısıyla bu arkadaşlar mesleklerine bir adım geride başlamak açığı kapamak için ekstra çalışmak zorunda kalacaklardır.Buranın puanı bu dezavantajdan dolayı daha düşük olacağı için deniz kenarındaki üniversitelere puanı yetmeyen ancak bu işi kafaya koyan kişilere iyi bir alternatif oluşturabilir...