Zirve Üniversitesi DGS Tercih Edecek Arkadaşlarımızın Bilgilendirilmes

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

ahmet alabaş

Küpeşteci
Denizci
ZİRVE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YORUMU ;

Bu yazıyı ben gibi ZİRVE ÜNİVERSİTESİNİ tercih edecek arkadaşlarımızın endişelerini, soru işaretlerini gidermelerini ve daha sağlıklı düşünmelerini sağlayabilmek için yazdım.

Ciddiyetle düşünülebilecek bir okul olmasının en baştaki sebebi diğer üniversitelerden çok daha iyi bir şekilde eğitim alınarak öğrencilerin Zirve Üniversitesinden ayrılmasıdır.

Şimdi biraz neden ZİRVE ÜNİVERSİTESİ olduğunu anlatalım..

ZİRVE ÜNİVERSİTESİ yeni kurulan bir okul olmasına rağmen, hızla gelişerek herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başarmış Dünya çapında sayılı ÜNİVERSİTELERDEN birisidir.Akedemisyenlerinin herbirinin ayrı ayrı başarılarının bulunması bu kariyer çıtasının yükselmesindeki en önemli faktördür.

Ben ZİRVE ÜNİVERSİTESİNİ 'Dikey geçiş sınavıyla' kazandım ve tercih edecek arkadaşlarımın kafasındaki soru işaretlerini gidermek isterim.

Burayı tercih etmeden önce birçok soru işareti vardı kafamda daha önceki gibi bir eğitim tarzı olmadığı ücretli olmasından belliydi ve bu bana korku veriyordu. Zirve Üniversitesini kazandığımda tedirginlikten sevinemediğim bile olmuştu fakat buraya gelip o ortamı gördükten sonra sorularımı sorup mantıklı cevaplar aldıktan sonra , ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anladım. Deniz olmayan yerde denizcilikmi okunurmuş diyenlere gayet güzelde olurmuş cevabını verdirtiyor burası.

Kayıt için Zirve Üniversitesine geldiğimde olanaklar okumamı dahada kolaylaştırdı. DGS sınavı ile gelenlere burstan hariç birde %10 indirim uygulanıyor. Benim %50 burs kazanıp ayrı birde %10 indirim uygulanmasıyla daha makül bir hal aldı burası.
Ödediğim ücret 7.650 TL buraya ve barınma içinde okulun içerisinde yurt mevcut. Bunlar sayesinde daha rahat bir eğitim hayatı karşıladı beni.

Gaziantepe ilk indiğimde soru işaretleri vardı hiç doğuyu ziyaret etmemştim daha önce fakat beklediğim korkularla karşılaşmadım insanları gayet sıcak kanlı ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar.Tercih edecek arkadaşlarımında bu yönden sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Ders saydırma bölümü şöyle gerçeklesiyor bölümde DC ve DD geçer not sayılmıyor , ders saydırabilmeniz için derslerinizin AA, BA, BB, CB, CC gibi notlar olması ve ders içeriklerinizin formata uygun olması gerekiyor . Hazırlık muafiyet sınavında verilemezse hazırlık okumak zorunludur. Bölüm % 100 ingilizcedir.

Zirve Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği bölümü gelecek vadeden bir bölüm olduğundan ilerde sıkıntı yaşama gibi bir durum söz konusu değildir. Bu yönden asla sorun yaşayamazsınız kendi bilgilerinizin sağlam olmasıyla gerçekleşir bu tabiiki.

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri