Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Arkdaslar yönerge yayınlanmadan sınav hakkı elde etmiş kişiler ne olacak herhangi bilgi yok
Yeni yönetmeliğe göre sınava kayıt yaptıranlar yada toplam hizmetlerini liman başkanlıklarında saydıranlar için kazanılmış hak uygulanıcak.Açıkça son paragrafta belirtilmiş geri kalan ben ve siz dahil herkes yds ye tabi oldu.
Yeni yönetmeliğe göre sınava kayıt yaptıranlar yada toplam hizmetlerini liman başkanlıklarında saydıranlar için kazanılmış hak uygulanıcak.Açıkça son paragrafta belirtilmiş geri kalan ben ve siz dahil herkes yds ye tabi oldu.
Bu soruya cevap bulan var mı arkadaşlar?5 yıl görev yapmayıp yeterliliği bir alt seviyeye düşen gemi adamları da alt yeterliliği veya 3 ay hizmetten sonra verilecek olan asıl yeterliliği cüzdana işletmek için yabancı dil sınavına girmek zorunda olacaklar mı?
Hizmet saydırmış olanlarla ilgili maddeyi ben de göremedim. Konu hakkında kesin bir bilgisi olan var mıdır ?
5 yıl görev yapmayıp yeterliliği bir alt seviyeye düşen gemi adamları da alt yeterliliği veya 3 ay hizmetten sonra verilecek olan asıl yeterliliği cüzdana işletmek için yabancı dil sınavına girmek zorunda olacaklar mı?
Hizmet saydırıp sınav başvurusu yaptı isen (10.02.2018'den önce) yırttın yok yapmadıysan şimdi senden yds istiyorlar başvuru evrakları ile beraber.