Merhabalar,
26.04.22 Hukuk sinavinda hatirladigim kadariyla cikan sorular,
1)Ttk 6102 sayili kanunda charter party ayrimi ile ilgili bir soru vardi.siklari hatirlamiyorum
2)Gemide yapilan denetlemelerin amaci hangisi degildir gibi bir soru vardi cevre zararlari ile ilgili sikki isaretledim.
3) 18 yasindan kucuk gemiadalarina ne kadar surede saglik raporu duzenlenir diye bir soru vardi 1 yil yaptim
4) marpol ek 4 pis su basimi ile ilgili hiz 4 knots
5) marpol ek 4 pi su basimi ile ilgili minimum ve maksimum mesafe sorusu vardi
3-12 mil siklarda yoktu olsa onu isaretlerdim
4-12 mil vardi
6) load line sertifikasinin Annex I ne ile ilgilidir diye soru vardi
7) catma ile ilgili soru vardi hangisi catma sayilmaz diyordu sabir bir cisme carpmak sikkini israetledim
8 ) Baratarya ile ilgili soru vardi
9) donatanin sinirli sorunlulugunun hangi hallerde sinirsiz olacagi ile ilgili soru
ben yazili sozlesme yapmakla kalmamis ayni zamanda yapacagini garanti etmisse yazan sikki isaretledim
10) Hangisi musterek avaryanin unusuru degildir diye bir soru vardi
26.04.22 Hukuk sinavinda hatirladigim kadariyla cikan sorular,
1)Ttk 6102 sayili kanunda charter party ayrimi ile ilgili bir soru vardi.siklari hatirlamiyorum
2)Gemide yapilan denetlemelerin amaci hangisi degildir gibi bir soru vardi cevre zararlari ile ilgili sikki isaretledim.
3) 18 yasindan kucuk gemiadalarina ne kadar surede saglik raporu duzenlenir diye bir soru vardi 1 yil yaptim
4) marpol ek 4 pis su basimi ile ilgili hiz 4 knots
5) marpol ek 4 pi su basimi ile ilgili minimum ve maksimum mesafe sorusu vardi
3-12 mil siklarda yoktu olsa onu isaretlerdim
4-12 mil vardi
6) load line sertifikasinin Annex I ne ile ilgilidir diye soru vardi
7) catma ile ilgili soru vardi hangisi catma sayilmaz diyordu sabir bir cisme carpmak sikkini israetledim
8 ) Baratarya ile ilgili soru vardi
9) donatanin sinirli sorunlulugunun hangi hallerde sinirsiz olacagi ile ilgili soru
ben yazili sozlesme yapmakla kalmamis ayni zamanda yapacagini garanti etmisse yazan sikki isaretledim
10) Hangisi musterek avaryanin unusuru degildir diye bir soru vardi