Merhabalar eskiden yapmış olduğum avlarımı paylaşıyorum sizlere.
Çaydan Çıktık Avlağımıza Deniz Hastanesi Onune Geldik Fatat Hva Mukemmel Lodos Yaptı Tenkeyi Kontrol Edemiyorum Şarıçaya Donucektık Geldık Fakat İçeri Giremedik Dalga Yuzunden Kordonda Ismaıl Amcamızın Ynına Gittik Karnızımızı Doyurduk İçki Faslı Yemek Faslı Guzeldı . İsmail Amcam Balıkçılıkla Geçiniyor Bişeyler Koparmak Icın Elımden Gelenı Yapıyorum Sağolsn Bana Oldukça Yardımcı Oluyor Muhabbetten Kareler
Yemek Oldukça Acıkmışım

Muhabbete Diyicek Yok

Babamlar Ufaktan Demleniyorlar Bana Yasak
Bizde Abimle Onları İzliyoruz 

Muhabbet Bayağı Sarmış GÜlme Krizlerındeuım
Yağmur Durmuştu Fakat Birden Mukemmel Derecede Bastırınca Kamaraya GEÇTİK Ve İsmail Amcam Bize Ders Verıyor

İsmail Amca Çok Matrak Bir İnsandir Sol Kulağı Teknesındekı Pancar Motorunun Verdiği Sesten Dolayı Cok Az Duyuyor.
İsmail Amcadan Bi Poz

Muhabbet Devam Ederken Çevreden Bir Kaç Kare Verelim Biraz Sonra Avlak Yerıne Gidicez
Truva Atı.
Kuşlar Adeta Dans Ediyor..
18 Mart Tepesi
Dur Yolcu Makinam Okadar Uzaktan Bu Kadr Guzel Çekmiş Hayret Doğrusu
Avlak Yerimize Geldik Çaparalar Denizde .
Yorumsuz
Çaparamı Çekiyorum O da Ne 20 Li Çaparada 19 BALIK 1 Boş
Şansım Oldukça Açık
Balıkları Topluyorum
Dönerken Gemiyi Kareye Aldım
Limanımıza Girdik Luvardaki Balıklar
Kovadaki Halını Çekemedım Unutmuşum 6Kg Geldi Balıklar Allah Bereket Versin 
Bu Günümüzüde Böyle Geçirdik Oldukça Balık Aldım Hemde Zevkimi Aldım
Kalın Sağlıcakla
Volkan..
Çaydan Çıktık Avlağımıza Deniz Hastanesi Onune Geldik Fatat Hva Mukemmel Lodos Yaptı Tenkeyi Kontrol Edemiyorum Şarıçaya Donucektık Geldık Fakat İçeri Giremedik Dalga Yuzunden Kordonda Ismaıl Amcamızın Ynına Gittik Karnızımızı Doyurduk İçki Faslı Yemek Faslı Guzeldı . İsmail Amcam Balıkçılıkla Geçiniyor Bişeyler Koparmak Icın Elımden Gelenı Yapıyorum Sağolsn Bana Oldukça Yardımcı Oluyor Muhabbetten Kareler

Yemek Oldukça Acıkmışım

Muhabbete Diyicek Yok

Babamlar Ufaktan Demleniyorlar Bana Yasak

Muhabbet Bayağı Sarmış GÜlme Krizlerındeuım

Yağmur Durmuştu Fakat Birden Mukemmel Derecede Bastırınca Kamaraya GEÇTİK Ve İsmail Amcam Bize Ders Verıyor

İsmail Amca Çok Matrak Bir İnsandir Sol Kulağı Teknesındekı Pancar Motorunun Verdiği Sesten Dolayı Cok Az Duyuyor.
İsmail Amcadan Bi Poz

Muhabbet Devam Ederken Çevreden Bir Kaç Kare Verelim Biraz Sonra Avlak Yerıne Gidicez

Truva Atı.

Kuşlar Adeta Dans Ediyor..

18 Mart Tepesi

Dur Yolcu Makinam Okadar Uzaktan Bu Kadr Guzel Çekmiş Hayret Doğrusu

Avlak Yerimize Geldik Çaparalar Denizde .

Yorumsuz

Çaparamı Çekiyorum O da Ne 20 Li Çaparada 19 BALIK 1 Boş

Dönerken Gemiyi Kareye Aldım

Limanımıza Girdik Luvardaki Balıklar

Bu Günümüzüde Böyle Geçirdik Oldukça Balık Aldım Hemde Zevkimi Aldım
Kalın Sağlıcakla
Volkan..