A ademozzmen Küpeşteci Denizci 24 Kas 2010 #1 40 günlük bi stajım var sene sonunda acaba nerelere başvurabilirim?(uzak yol mu iyi olur yakın yol mu)
40 günlük bi stajım var sene sonunda acaba nerelere başvurabilirim?(uzak yol mu iyi olur yakın yol mu)
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 24 Kas 2010 #2 Oturduğun yere göre değişir ama şehir hatları, yada şehirler arası taşımacılık yapan Deniz otobuslerine başvurmanı öneririm. Başvurabileceğin yerler : İDO, Kocaeli Deniz Ulaşım, Çanakkale Boğazında ve Tekirdağ-Bandırma çalışan Ferry'ler olabilir.
Oturduğun yere göre değişir ama şehir hatları, yada şehirler arası taşımacılık yapan Deniz otobuslerine başvurmanı öneririm. Başvurabileceğin yerler : İDO, Kocaeli Deniz Ulaşım, Çanakkale Boğazında ve Tekirdağ-Bandırma çalışan Ferry'ler olabilir.
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 24 Kas 2010 #4 İDO'nun Genel Merkezi Yenikapı'da, Git oraya Başvur , Kadro boşalırsa alırlar, ne de olsa fazla kalmıyo kimse.. Tanıdık da bulursan daha iyi olur tabi...
İDO'nun Genel Merkezi Yenikapı'da, Git oraya Başvur , Kadro boşalırsa alırlar, ne de olsa fazla kalmıyo kimse.. Tanıdık da bulursan daha iyi olur tabi...
L lolo11 Küpeşteci Denizci 24 Kas 2010 #5 Beninde arkadaşım Gemi makinaları okudu Kocaeli seferinde staj yaptı gayet memnundu
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 24 Kas 2010 #6 Ben de yapdım KOÜ'de o yüzden öneririm Çok güzel mekandır bizim işletme
S singapore Küpeşteci Denizci 12 Oca 2011 #7 tersane stajı kac gune kadar musade edılıyor acaba bılgınız var mı?
N nefra Küpeşteci Denizci 15 Eyl 2011 #8 Bana 40 günlük staj defteri örnegi lazım. yapılanlar tanımdegil uygulama şeklinde isteniyor hiçbiyerde bulamadm yardımcı olursnız büyük dua edicem
Bana 40 günlük staj defteri örnegi lazım. yapılanlar tanımdegil uygulama şeklinde isteniyor hiçbiyerde bulamadm yardımcı olursnız büyük dua edicem