Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
valla soruya sole genle yaklastığımızda solekıı dokuz eylul universıtesınden mezun olduktan sonra 1 yıl mecburı acıkdeniz stajın var o stajı doldurduktan sonra uzakyol sınavına girebılıyosun sıınavı gectığın zamanda 3.vardıya zabıtı olabılıyom gemılerde iş bulması cok yuksek bıde goc aldınmı yanına ohh değme keyfınee tercıh etceksen kacırma derim
3. vardıya zabıtı suvari beyden ve 2. vardıya zabıtınden sonra gelen gemıdekı en yetkılı 3. kısı oluyo adından anlasılacağı uzere sıkılma derdı olmaz saten işler genelde emır le gecer hıyararşik olrak olur bu 3. 2. kaptanla muhatap olur oda suvarı beylee boyledir yanıı tabı ömur boyu 3 . olmıycan yukselıyosun yanıı
sınırlı vardıya zabiti ne oluyo
selam öncekikle böyle bir forum açtığınız için tşk ederim .
sayın kaptan beyler son zamanlarda gemi adamı yönetmeliği değişecek diyorlar ben 2 yıllık meslek yüksek okulu öğrencisiyim .mezun olamadım henüz ama gemi adamı cüzdanı çıkarmak istiyorum .bana yönetmelik değişecek staja sadece pasaportla çıkacaksın şimdilik gemi adamı cüzdanı almana gerek yok dediler liman başkanlığında.
böyle bişey varmı acaba cevaplarınızı bekliyorum .şimdiden tşk ederim.
peki dokuz eylül üniversitesi mi daha ii istanbul teknik üniversitesi