deniz kuvvetlerine bağlıyken adı denizcilik yüksek okulu'ydu...şu anda adındanda anlaşılacağı gibi itü'ye bağlı.
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
ben toplam 3 tercih yapmayı düşünüyorum eğer sağlıkta elendim benim bi alt tercihim olmıyacak o zaman benim okuldan gelen puanmım yarıya düşüyo mu
2 yıllık bıtırınce 1 yıllık stajın ardından sınırlı wardıya zabıtı oluosun
9 eylül mezunları Nautical science diploması alıyorlar.Yani tüm dünyada geçerli bir diploma.Buda 100 de 100 ingilizca eğitim verdiğinden dolayı.Hocalarından bazıları Amerikada denizcilik okullarında ders veriyorlar.Mezunları okulda iken mezun olmadan 1. sınıfta kapıyorlar.İŞ bulma sıkıntısı yok.İtü mezunları biraz kıskanacak ama öss de dereceye girmiş birçok kişinin ilk tercihi.dokuz eylül sözel bölümlerde bildiğimiz gibi türkiyede bir numara.Diğer bölümler için reklam yapılmadığından pek duyulmamış olabilir.Ama bence gerçekten 9 eylül denizcilik türkiye 1 numara.
beyler 4 yıllık denizcilik okuyunca 1 yıllık stajın ardından uzak yol vardiya zabiti sınavına girmeye hak kazanılıo 2 yıllık myo bitirince 1 yıllık stajın ardından vardiya zabiti sınavına girmeye hak kazanılı beşiktaş ziya kalkavan ve pendik and. denizcilik meslek liselerinden mezun oluncada 1 yıllık stajın ardından vardiya zabiti sınavına girilio diğer denizcilik liselerinde ise sınırlı vardıya zabiti