Azrail Geldi Ve Yanında Son İsteğin Ne Olurdu?

• Konuyu açan Konuyu açan celalkapitan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
C

celalkapitan

Misafir
Walla benim ne olurdu.....
herhalde son kez tüm sevdiklerimi görim olurdu....:rolleyes:

- beyzbol sopası... vurup kafasına düşüriyim :D ne olcak abi.. rahat bi şekilde kelime-i şahadet getiriyim yeter..

iyi soru

vallla ben azralın gelınce ona hiç zorluk çıkarmaz zaten dırek korkudan felç:):)
ilahi azrail sen adamı öldürürsün:D:D:D:DD::D:D:D

höyytt azrail im mi gelmiiişş,,
i hoşgeldin derdimm dee kolay kolay pes etmezdim herhaldee
hattaa ben onun azraili olurduuummm ehehehe =DD

haha sen de kartalsın he :D eywallah.. ben de bi kartalım aynı zamanda yüksek uçmayı hepimiz severiz ama.. yüksek uçabiliyosan yüksekten düşmeyi de göze alıcaksın..

karşilikli vecideli laflar azrail geldiğinde yapabilecegin tek bi sey var :D ilk once ciglik atarsiniz sonra ohh die bi ses gelir :D ölüm sesi deil heyecan yapmayın hemen.... (ohh sesi altiniza kaçirmanızın sesi olacakti bundan emin olun :D:D:D)

bööbööböö

benım son dılegım bır kez olsun fenerbahce futbolcuları gormek olurdu ımzalı formaları ıstmek olurdu :D:D

ben ilk önce konuşurum bişiler içmesini sölerim içeçiğene madde atarım sonra bayıldıktan sonra boy boy fotoraflarını çeker gazetecilere parayla satarım hehe:D:D

>kimi armıştın canım ?
>celal die birini adres burası gözüküo...
>heee ben yeni taşıdım buraya onlar gidelii çooook oldu
>adresleri nedir peki
>bilmem ki neyse gülr güle canım:d

önce bi şaşırırdım heraldee bu ne acele die :D snra eğer ısrar ederse illa geleceksin die yaşamım boyunca yapamadığım ama çok istediğim şeyi yapardım heralde! :)

Geri