Azrail Geldi Ve Yanında Son İsteğin Ne Olurdu?

• Konuyu açan Konuyu açan celalkapitan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
uzun uzak yoldan gelmişsin, yorulmuşsundur...gel sana bir kahve yapim derdim... eee ne de olsa bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır...sen git kırk yıl sonra gel derdim...;););)

önce azraili selamlarım; sonra son kez ÇİKOLATA ve KAHVE isterdim :P:Ptabiki de en önemlisi canımı DENİZDE AL !!!!!! derdim.........

DENİZ DENİZ DENİZ DENİZ DENİZ DENİZ.................

gelirse gelsin umrumda değil artık; nasıl olsa alcak beni ne diye uğraşıyım kii ??? beni al O'na götür derdim yada bırak DENİZ'e...............:(:(:(................................................................................

ben hemen bi sigara uzatırdım.muhappet ederdim.canını sıkmadan sorular sorarrdım.işte dövmen varmı bu sne kaç kişiyi öldürdün.. kaç yaşindaşin gibi muhappet yaprdım sonra AZRAİL İNTİHAR EDRDİ..

BEN YAPTIM EDENYIM ÇOK ZEVKLİ.

Wayyy hoşgeldin yaaa.
Gel biraz soluklan.Ne acele ediyon.Uzun yoldan geldin.
Hadi biraz muhabbet edelim.
Yanıma ne alayım abi?
Tam olarak nereye gitcem?Ona göre yani... Bunlar nasıldı?

10 kilo wermiş halimle bir gün daha yasamak isterdim hani içimde kalmasın yada izmire gidip asımı vurup öle ölmek isterdim heralde yadaaaa ölmeden önce sewdiklerime bi mektup yazıp öle ölmek yadaaaaaaaaa sadece annemi bir kere daha öpüp öle ölmek isterdimm ewet ewet sadece annemi bir kez daha öpmeyi isterdim.

Geri