Bermuda şeytan üçgeni...

• Konuyu açan Konuyu açan asiş
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
kitabını okudum ama birşey cıkmadı :p ama bunu çözen ben olucam, bu üçgen beni içine çeksede,yok etsede, çözücem!!! Manyetik bişeydir yahu :)
İlerde kitabımı alır okursunuz:)

Benim okuduğum bi yazıda o bölgenin altından hava baloncukları çıktığı ve bu baloncuklardan oluşan hava boşluklarından aşağıya uçak ve gemilerin düştüğünü okumuştum. Artık ne kadar ne kadar dığru bilemiyorum. Zaten o bölgeden her geçişimde tırsıyorum :)

belli zamanlarda denizin altından yukarıya dogru dogal gazı yükseldiği için gazın yogunlugu suyun yogunlugundan hafif oldugu için direk suyun üzerine cıkar suyun üzerine cıkmakla birlikte havaya dogru yükselen gazlar oanda geçen uçak yada geminin düşmesine yada batmasına sebep olur denizdeykende gemiyi yüzdüren kuvvetler olmadıgı için altında olan gazlar sebebiyle batacaktır

Akıntılardan dolayı oluşan bir çok doğalgaz kaynağını barındıran bölgede doğalgazın etkisiyle su ve hava yoğunluğunun aşırı ve ani düşüşünden dolayı yüzme ve uçma kapasitesini yetersiz hale getirildiğine değin araştırmalar ve buluntular var ancak araştırmalara ara verilerek o şartlara uygun teçhizat hazirlaniyor. Okuduklarima gore

Geri