Deniz mi, kara mı?

denizcilikten başka bi iş yapabilceğimi sanmıyorum valla ! isterse maaş vermesinler ben gene de denizcilik yapardım ( o kadar da değil :D ) yani karnımı doyursam, yuvama ekmek götürsem yeterli ..

ne para nede pul benim için denizcilik=ben ben bu felsefe ile başladım bu işe ve inşaallah kaptanolucam

ve varol arkadas sormus ya bı soru;
cevap: abı doğduğumdan beri karada yaşıom bu bir iki başka yerler görme isteğide war bende bide dedimm ya ne para ne pul deniz=ben

bi yerde yaşarken mutlsundur bi yerde mutsuzsundur her iki yerdede bi şekilde özlem vardır ozaman ya mutlu olup özlemmi yaşarsın yda özlemmi aam karad yaşarsın başladınmı bu sevdaya sonu gelmiyor asla..ölümün aziz dalgların arasında gelceğini bilsende illa deniz demek başkadır denizi için ölmek..

Denız tabı mumkunse tembel calısan lımanlar olsun..cunku artık bı lımanda 2 gun kalınca kendımı sanslı hıssedıyordum..adamlar bıtırmek ıcın koca gemıyı delı gıbı calısıyorlar artık...nerde o eskı hasbı tembel lıman ıscılerı..bı tek ıspanya da yavas ...

sormanız hata tabiki dee DENİZ...... benim hayatım DENİZ ark. ne para ne de baska birşey benim için sadece ama sadece DENİZ
EVİM DE MEZARIMDA DENİZLER OLSUN......................:8:8:8

ya deniz insanlara güvenmeyi,dayanışmayı,sorumluluk almayı öğretir ayrıca dünyanın bir çok yerini görme imkanın vardır bir kere farklıdır çoğu insan karada yaşarken sen deniz üstündesindir diğer insanlar sana farklı bir ilgi duyar ya bunları satın alacak para daha icat edilmedi bence(biraz fazla uçtum farkındayım:D)

Keşke diken olsa. Neyse zaten uyarı aldık, devamını getirmeyelim şu güzide forumda. Off-shore teknelerine dayanıp poz veren liseli arkadaşlarla muhatap olmayacağım...

Bu "tabii ki deniz" diyen arkadaşların kaç tanesi tropikal siklona girdi merak ediyorum doğrusu.
dostum bu yolu seçerken heralde düsündük;ölçüp biçtik ama sonunda bütün yollar DENİZ'e çıktı; tabikii de biliyoruz DENİZ'in zorluklarını, fırtınaları gidipte dönmeyenleri DENİZ uğruna canını hiçe sayanları.......bu mesleğin ne kadar kutsal ve saygın bir meslek olduğunun farkına varmasaydım ve DENİZ'e yürekten ölümüne bağlanmasaydım tekrar düşünürdüm o dediğin tropikal siklonları..........
bu yolda ölmek var dönmek YOKKKKKK...........hı?hı?hı?

Geri