Deniz Ve Liman Işletmeciliği(Staj Defteri örneği) Yardım

Anabolic

Küpeşteci
Denizci
Merhaba arkadaşlar Deniz ve Liman işletmeciliği bölümünden yeni mezun oldum birtek 30 gün zorunlu staj eksiğim kaldı. Bu stajı naylon olarak yapacağım. bir denizcilik firmasında yapmış olarak göstereceğim. Ancak deftere her bir gün için neler yazacağımı bilmiyorum elinde staj dosyası örneği olup bana yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler..

Staj defteri var elimde ancak 30 adet boş sayfa var ve bu sayfalara hergün ne iş yaptığımı yazacağım. Ne yazacağım konusunda Bilgim yok açıkcası o yüzden Nasıl dolduracağım Hakkı'nda bilgi sahibi olmak istiyorum

mailadresini yaz buraya elimde işletme staj defteri var rapor şeklinde boş sayfalara yazıp doldurmuş kes kopyala yapıştır yaparsın kendine göre uyarlarsın

Birader staj defterinin ilk sayfalarında yazacağın şeylerle ilgili konu başlıkları olması lazım. Ben 1 yıllık açık denizi bitirdim ve staj defterimde konu başlıkları mevcuttu. Nasıl bir defter verdiler ki sana?

İyi günler şuan dosya bulunamadı diyor elinde varsa lütfen link atabilirmi lise sondayım staj bitti marinada yaptım yazmam gereken ne bilmiyorum güverte stajı defteri örneği olan varmı gerçekten çok önmeli benim için yardım edebilecek olanlar en azından konu hakkında bilgi versinler lütfen

Geri