Deniz Ve Liman Işletmeciliği(Staj Defteri örneği) Yardım

Gemi acentasında naylon staj yaptım staj defteri doldurmam için yardımcı olabilirmisiniz

Moderatör tarafından düzenlendi:
arkadaşlar üretim stajı yapmam lazımdı imalat stajı. Yer bulamadığımdan bır yere kapak attım ama uretım yok tu . Suan ıkı gun ıcerısınde bıtırıp ımzalatmam lazım .Varsa gemi makine şirketlerinden birinde üretim imalat staj defteri yollarsa benı buyuk dertten kurtarır . Şimdiden teşekkürler

Nişantaşı deniz ulaştırma ve işletme myo mezunuyum..Açık deniz staj defteri için yardım.

Staj defteri

Sizden rica etsem bana da 30 günlük acenta staj dosyası gönderebilir misiniz

Staj defteri

Sizden rica etsem bana da 30 günlük acenta staj dosyası gönderebilir misiniz

deniz ve liman işletmeciliği mezunu olacağım pandemiden dolayı firmalar kabul etmedi ancak naylonu kabul ettiler bir gözetim firması bu şekilde yaparsan gel dediler fakat defterine ne dolduracağımı bilemedim ...link paylaşmışsınız ama silindiğinden ulaşamadım..normalde kamuda çalışıyorum..teşekkürler

Merhabalar açık deniz stajı yapıyorum defteri nasıl doldurucamdan bi fikrim yok yardımcı olursanız çok memnun kalırım

corona dolayısıyla naylon acente stajı yapmak durumunda kaldım,staj defterimi doldurmak için yardımcı olabilir misiniz ?

arkadaşlar 30 günlük tur teknesi stajını mecburen naylon yapmak zorunda kaldım elinde yardımcı olacak dosya olan varsa atabilir mi

acenta olarak geçmiyor ofis stajı yazıyor sadece ama acenta da olsa nasıl dolduralacağını görmek açısından yardımcı olursanız çok sevinirim ?

Geri