Denizcilik Dökümanları - Büyük Arşiv

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Kaptan nick'ine yakışır bir paylaşım.........

gerçekten kutluyorum.....

mükemmel bir paylaşım....

gerçekten olağanüstü.....

tüm kitapçıları gezsem sanıyorum bu arşivi bulamazdım..... :)

elınızde orange book manuel edıtıon kıtabı varsa paylasabılırmısınız acaba acılen gerekmektedır sımdıden tesekkur edıyorum.

kardeş teşekkürler tam aradığım şeyler... Ben hv.kv. lerinden avionic teknikeri olarak emekli oldum. sıkıntıdan denizciliğe sardım. sistemleriniz bizimkiyle aynı gibi... elektronik otomasyon ve yazılım konusunda baya bi uçtuk... gemi sistemlerinde birkaç arızaya imza attık... ama gemi adamı olmamız gerekiyormuş. şimdilerde bu belgeler için uğraşıyoruz. bu sitede her yerde seni görüyorum. bu konularda baya bir iyisin gibi geldi bana. bilgiyi her zaman paylaştım. piyasada çok genci yetiştirdim. bilginin hiç bir zaman cimriliğini yapmadım. mevlam da bana ilmi verdikçe verdi. tanıdıklarım bana neden bilgini veriyorsun diye hep kızdılar ama ben yılmadım. yine verdim bilgimi isteyene. ha bir zararını gördüm para kazanamadım ama olsun. tanışırız... paylaşırız... çoğaltırız...
Adım : Aytekin ÇOPUR tel: 0-543-8921367 mail: aytekincopur@gmail.com
iyi çalışmalar....

Büyük Denizcilik Dökümanları Arşivi

Merhaba,
Buradaki başlıklara tıklanamıyor ve download edebilmeniz için rapidshare e yönlendiriyor.Orada paralı üyelikle bunu indirebileceğiniz yazıyor.Yanlış bişey mi yapıyorum?

Arkadaşlar Sakin Kaptan şuan askerde olduğu için linkler yenilenemiyor bizlerde malum gemideyiz askerlik dönüşü sakin konuyla ilgilenecektir bilgilerinize.

emek için teşekkürler ancak linkler malumunuz çalışmıyor. ben de özellikle şu arşiv için 2. kez gold üyelik aldım. ihtiyacım var. yardımcı olabilen varsa sevindirirsiniz.

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri