Denizcilik mesleğini neden seçtiniz?

• Konuyu açan Konuyu açan asiş
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
ben bu mesleği seviyorum... doğduğum gibi bi baktım denizdeyim .. büyürken haala denizdeydim... ( arada başka mesleklere de ilgi duydum ama geldiğim yer yine deniz ;) tilki misali ) ve büyüdüm yine denizdeyim... ekmeğimi denizden kazanıcam Allah nasip ederse..

belki karada olup acı çekmektense özgürce dalglara bakmak karayı düşünmek daha az acı verdği için denize sevmekle mesleğin aşkı bitişince daha da büyük bi sevda doğuyor onun için bu meslek...

çok güzel yazmışsın bende senle aynı fikirdeyim ben küçüklükten beri kaptan olmayı hedefledim şimdi mesleğimi seviyorum dalgalar deniz güneş ayrılmaz üçlü seviyorum
denizcilik hak eden herkese yakışır
ne mutlu türküm diyene

bı gun sakallı bı dede gordum ruyamda,dedıkı olum sen askını denızde bulucan..bı harıtada vermıstı bı adadaymıs kıscagız ama gecen yıllarda kaybettım harıtayı bı sabah uyandım aa o da ne denızcılıkA.M.L. yı kazanmısım..

1 insanın herşeyi denizmi olur bakın soy adım denizgezen burcum yengeç we 3 yaşımdan beri denizci olacağım diomuşum we şu anda denizciğim daha ne olsun abi aşığım esleğime

her sevgi bendeki kadarmı ??? denizi sevdiğim kadar hiçbirşeyi sevmiyorum ve hiç kimseyi...... hayatım denizlerde son bulsun ruhum o engin mavilerde çalkalansın ve bedenim o deli dalgalarla dost olsun....
bütün yüreğimle denizciyim ben başkası olamam, yapamam
MEZARIM DENİZLER OLSUN.............:(:(:(

Geri