Draft Sörvey örnek Soru Bilgileri Lazım YARDIM EDER MİSİNİZ?

MetehanB

Küpeşteci
Denizci
Abilerim , Ablalarım
Ben Denizcilik Anadolu ve meslek lisesinde okuyorum.
Hocamız performans ödevi olarak draft sörvey yapıcaksınız dedi
Ama hiç bir sitede bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.
İki tane soru lazım bilgileriyle
Şimdiden teşekkürler.

draft survey kıtapları var bende su teoman akın vs gun ıcınde drıve a yuklerım pm atarım sıze,gemılerde artık draft surveyler normal ve ıyı fırmalarda programlarla yapılır,vasat ve altı fırmaların gemılerınde ıse hele ozellıkle turk armator sırketlerınde excel uzerınden yapılır,excel le yapmak ıcın gemının soundıng table ı lazım onu da bulabılırsem yuklerım ama acıkcası sadece excel bı ısıne yaramaz

teşekkürler

draft survey kıtapları var bende su teoman akın vs gun ıcınde drıve a yuklerım pm atarım sıze,gemılerde artık draft surveyler normal ve ıyı fırmalarda programlarla yapılır,vasat ve altı fırmaların gemılerınde ıse hele ozellıkle turk armator sırketlerınde excel uzerınden yapılır,excel le yapmak ıcın gemının soundıng table ı lazım onu da bulabılırsem yuklerım ama acıkcası sadece excel bı ısıne yaramaz
aynı ödevi bende aldım yönlendirdiğiniz kitap sayesinde (teoman akın gemi stabilitesi) ödevimi yapabildim tekrar teşekkürler

drfat srvey hesabını yapamadım yardım edermisiniz

benimle iletişim kur, içinden geçelim... özelden mesaj at, telefonlaşalım birbir anlatayım. son 9 senede tek bir tane yanlış yük hesabım yoktur, iyi bir analitik yetenegin varsa ve matematiğin iyi ise önündeki 10 senede sende hata yapmazsın. basit standart formülize bir şey aslında ama anlatmak gerek. beraber discord'da 2 günde hallederiz. :D sıkıntı yok.

Geri