Ekol denizcilik

Angelus

Denizci
Denizci
Arkadaslar ekol denizcilik teyim ve eğitimi gercekten cok guzel bina olarak biraz küçük ama inanın eğitimi süper denizci arkadasları bekleriz.:)

Ekol Denizcilikte Radar Ve Arpa Radr Stcw Kurs Fiyatlari Ne Kadr....devam Zorunlulugu Var Mi ..3+3=6 Gun Olarak Gorunuyor Internet Sitesinde...istanbul Disindayim Kasimda Katilmayi Dusunuyorum...

AGLEUS...afedersın ben sunu sorabılırmıyım acaba...benım tek seyır kaldı...malum sınav kasımda...6 tane stcw ye ek olarak radar ve arpa stcw lerını almak ıstıyorum...benım bıldıgım kadarıyla 3. kaptanlık ıcın 8 tane gerekıyor..bır arkadas tıbbı bakım ve ılerı yangını da almalısın dedı...hangılerı lazım bu konuyu sorabılır mısın...forumdakıne gore tıbbı 2. ve kaptan ıcın zorunlu...su an muthıs kararsızım..bırde foyatları ne kadar ekol sıtesınde herhangı bır fıyat yok...inşallah cevap yazarsınız...selametle...

ısterız fıyatları ısterız...takım destekler moduna gırdım gıbı oldu..neyse gercekten yogun talep alır...bı arkadas kurs fıyatlarını ogrenebılır mı acaba..zabıtan stcwlerı...tesekkurler

AGLEUS...afedersın ben sunu sorabılırmıyım acaba...benım tek seyır kaldı...malum sınav kasımda...6 tane stcw ye ek olarak radar ve arpa stcw lerını almak ıstıyorum...benım bıldıgım kadarıyla 3. kaptanlık ıcın 8 tane gerekıyor..bır arkadas tıbbı bakım ve ılerı yangını da almalısın dedı...hangılerı lazım bu konuyu sorabılır mısın...forumdakıne gore tıbbı 2. ve kaptan ıcın zorunlu...su an muthıs kararsızım..bırde foyatları ne kadar ekol sıtesınde herhangı bır fıyat yok...inşallah cevap yazarsınız...selametle...

arkadasım ileri ılk yardım yangın ve ısps ı de almanı onerırım radar stcw lerınden sonra. ısps gunumuzde bayagı ayırt edıcı bır stcwoldu eksıklıgınde gemı bıle kalkamıor.

angelus teşekkür ederim arkadaşım birde bu stcw kurslarını aldıktan sonra kaptan olabiliyormuyum bubu da cevaplarsan çok memnun olurum
şimdi sole stcw belgeleri olmadan bıldığınız gıbı lıman cuzdanın bıle cıkarılamaz
ama sole bısey var
eğer uzakyol almak istıyosanız bu kursla olucak ve alacağınız bellı eğitim belgelerıyle sınav hakkı kazanacaksınız orenk olarak telsız operatorluğu için gmdss kursları vardır onu aldıktan sonra ancak sınava gırebılıyosun yanı senın sorunun cevabıda bellı sayıda belgeyı aldıktan sonraa tabıkı olabılrısın sımdı onemlı olan tecrube felam değil herkes kağıda bakıyoooo

valla bız alıyoz işte şimdi bırıncı sınıftayım ben mesela 2.5 sene daha var ondan sonra 1 sene staj var
sonra sınav hakkı var okulda ayrıca 7000 ytl yıllık istıyo haberınız ola

Ekol'ün web sitesinde 7,01 eğitimi için toplam iki dönemden oluşmaktadır yazmışlar.Bir yalnışlık var o zaman sitede.

Geri