Kardesım banada atabilirmisin hukuk sorularını
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Arkadaşım paylaşımınız için teşekkür ederim. Hüseyin Gündüz pdf'ini göndermeniz mümkün mü? İyi çalışmalar.
Ayrıca merak ettiğim, gemilerin denize elverişlilik denetimini yapmaya ve bu belgeyi vermeye yetkili kuruluş ve kriterler değişmedi mi? Bakınız Gemilerin Teknik Yönetmeliği md 5 fıkra (10) '' Denize Elverişlilik Belgesi sörvey ve düzenlenme yetkisi ile ilgili esaslar aşağıda belirtilmiştir.
a) Tam boyu 24 metre ve üzerinde olan gemilerin Denize Elverişlilik Belgesi sörveyi bölge müdürlükleri tarafından yapılmak zorundadır. Düzenlenen Denize Elverişlilik Belgesi bölge müdürü tarafından imzalanır.
b) Bölge müdürlüğü ile aynı yerde bulunan Liman Başkanlığında Denize Elverişlilik Belgesi işlemleri bölge müdürlüğü tarafından yapılır.
c) Liman başkanlıklarının kendi yetki alanında bulunan ve tam boyu 24 metreye kadar olan gemilerin Denize Elverişlilik Belgesi denetimi, denetim konusunda eğitim alarak yetkilendirilmiş liman başkanı tarafından ve tam boyu 15 metreye kadar olan gemilerin Denize Elverişlilik Belgesi denetimi denetim konusunda eğitim alarak yetkilendirilmiş personel tarafından da yapılabilir. Düzenlenen Denize Elverişlilik Belgesi liman başkanı tarafından imzalanır.''
Açıkçası insan neye çalışacağını şaşırıyor.İyi akşamlar.