Gemi Adamı Polis Vizesi İstenen Evraklar

Crew land i biliyorsunuzdur, orda cv hazırlarken pasaportun liman cüzdanının bide polis vizesinin numarasını ve bitiş tarihini istiyor pasaport 5 yıllık , ama polis vizesi alanını boş bırakamıyorum bu yüzden oluşturamıyorum cv'i ?

Polis vizesi ikametgaha göre değil,bağlı olduğun limana göre de yapılıyor.Örneğin ikametgahınız İzmir, liman başkanlığınız İstanbul ise,İstanbul Vatan da bulunan Emniyetmüdürlüğüne da gidip orada Polis vizesini vurdurabilirsiniz.Ayrıca Öğleden önce götürdükleriniz,öğleden sonra 14:00 ten itibaren verilmeye başlanıyor.Eğer öğleden sonra götürürseniz ertesi güne sarkıyor.

Bugün İzmir Pasaport şubeyle konuştum,ikametgahın İzmir'de olması durumunda dahi liman İstanbulda ise,Polis vizesinin İstanbul'da yapılması gerektiği,kesinlikle İzmir'de yapmadıklarını belirttiler.

polis vizesi olmadan yabancı bayraklı gemide calıstıgını gösterip askerlık işlemini halledebilirmisin ? ilk defa basvurucam gemiye cıktıgımda ben ? bilgisi olan varmı

sorunu yanlış başlık altında açmışsın ama bilgi vereyim o işi gemiden yapamıyosun yabancı bayraklı gemide çalışıp 1 yılda en az 6 ay 1 gün yurt dışında olup bildiğim kadarıyla 1005 iş günü doldurup her yıl yurtdışında herhangi bir türk konsoloslugunda yurt dışında bulundugunu vize ettirmen gerek iyice araştır bu konuyu...

Kaptanım 4. maddede stcw belgelerı demıssınız ama ben guverte stajyerı yenı cıkıcam gemı adamı cuzdanında stcw belgelerı var zaten onların fotokopısınden mı bahsedıyosunuz anlamadım

Emrah bey bişey danışıcam ben yeni mezunum gemıye stajyer olarak cıkıcam fakat bana durmadan yenı bı prosedür cıkarıyolar ben evraklarımın tam oldugundan emın olmak ıstıyorum bılgınıze evraklarım sunlardır gemıye bunlarla cıkablırmıyım eksıgım varmı? 1)polis vizeli gemi adamı cüzdanı 2)pasaport 3)saglık yoklaması

Emrah bey bişey danışıcam ben yeni mezunum gemıye stajyer olarak cıkıcam fakat bana durmadan yenı bı prosedür cıkarıyolar ben evraklarımın tam oldugundan emın olmak ıstıyorum bılgınıze evraklarım sunlardır gemıye bunlarla cıkablırmıyım eksıgım varmı? 1)polis vizeli gemi adamı cüzdanı 2)pasaport 3)saglık yoklaması

Eksik yok, eğer liman cüzdanının, stcwlerinin,pasaportunun,sağlık yoklama belgesinin bitiş süreleri yakın değilse sorun yok demektir.

Peki tamam hepsı yenı bu yıl cıktı fakat benden şirketin personel müdürü aşıların tammı dedi bende hayır dedım sahil sıhhıyeden ogren dedı fakat ben mesaı saatıne yetısemedım ve haftasonu gırdı sızdenbılgı alabılırmıyım sarı humma aşısı dedı bundan başka aşı olucakmıyım bu aşıyı olmak ıcın hastaneye sahıl sıhhıyeden belge alıpta gıtmem gerekmı bana bi yardımcı olursanız bu konudada sevınırım teşekkur ederım

Aşı kartını bulunduğun bölgenin sahil sıhhiyesinden telefonla daha detaylı ve net öğrenirsin ancak aşı kartı zorunluluğu diye birşey yok diye biliyorum.

Geri