Erman Türkyılmaz Denizci Denizci 17 Nis 2018 #1 Aşağıkadilerden hangisi gemi değildir ? - Yat - Mavna + - Kürekli kayık - İki kişilik yelkenli tekne - Hatırlamıyorum bu şıkkı
Aşağıkadilerden hangisi gemi değildir ? - Yat - Mavna + - Kürekli kayık - İki kişilik yelkenli tekne - Hatırlamıyorum bu şıkkı
Ç Çetin Çiv Küpeşteci Denizci 9 Haz 2019 #2 barge barge diye ingilizcesini söyleyip durdugumuz kelimenin türkçesini öğrenmiş oldum teşekkürler doğru cevap ta sanırım pek küçük olmayan tanımına göre kürekli kayık seçeneği olacak
barge barge diye ingilizcesini söyleyip durdugumuz kelimenin türkçesini öğrenmiş oldum teşekkürler doğru cevap ta sanırım pek küçük olmayan tanımına göre kürekli kayık seçeneği olacak
B Barbaros2003 Küpeşteci Denizci 9 Haz 2019 #3 birinci zabitlik sınavı için ilk olarak tek dersten ( stabilite den ) sınava girebilirmiyim teşekkürler
birinci zabitlik sınavı için ilk olarak tek dersten ( stabilite den ) sınava girebilirmiyim teşekkürler
Erman Türkyılmaz Denizci Denizci 14 Haz 2019 #4 Barbaros2003 Kullanıcımızdan alıntı: birinci zabitlik sınavı için ilk olarak tek dersten ( stabilite den ) sınava girebilirmiyim teşekkürler Hepsini görmek için tıklayın... İstediğiniz dersten başlayabilirsiniz, randevu sistemi içinde başvurudan sonra 2 yıl zamanınız var.
Barbaros2003 Kullanıcımızdan alıntı: birinci zabitlik sınavı için ilk olarak tek dersten ( stabilite den ) sınava girebilirmiyim teşekkürler Hepsini görmek için tıklayın... İstediğiniz dersten başlayabilirsiniz, randevu sistemi içinde başvurudan sonra 2 yıl zamanınız var.