Gemide Çalışmak Bayanlar için uygun mu?

• Konuyu açan Konuyu açan banu
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
bence fiziği bu kadar dert etme elbet bi şekilde dersleri sınavları verirsin
evvet :) işte bu cümleyi hayal ediyordum. sağolun :) peki erasmus programından yararlanabiliyoruz değil mi üniversitede.. sitesinden baktım. bir de zorunlu ing. hazırlık var sanıyorum ilk sene.. peki çevreye alışmanız zor oldu mu orada.. ya da tanıdığınız bayan arkadaşlarınız var mı o bölümü okuyan..

evet erasmus var ve bende düşünüyorum bunu =)) litvanya,letonya ve İSPANYA(barcelona) eğer muafiyet sınavını veremezsen hazırlık okursun... çevreye alışmam çok ama çok zor oldu.sosyal hayat neredeyse yok Trabzonda havası hep kapalı kasvetli güneş görmedik desem yeridir =)) ama arkadaş ortamı,üniversite kulüp etkinlikleri gibi şeylerle zaman geçiyo ... geçen sene 66kişi kazandı 6sı bayandı. üst devrelerde de sayı aşağı yukarı böyle

evet erasmus var ve bende düşünüyorum bunu =)) litvanya,letonya ve İSPANYA(barcelona) eğer muafiyet sınavını veremezsen hazırlık okursun... çevreye alışmam çok ama çok zor oldu.sosyal hayat neredeyse yok Trabzonda havası hep kapalı kasvetli güneş görmedik desem yeridir =)) ama arkadaş ortamı,üniversite kulüp etkinlikleri gibi şeylerle zaman geçiyo ... geçen sene 66kişi kazandı 6sı bayandı. üst devrelerde de sayı aşağı yukarı böyle
anlamadım . sadece saydığınız yerlere mi gidebiliyorsunuz programla.. ingiltere.. fransa..? işte sosyal hayatın olmaması kötü. ben de ayak uyduramayacağım diye korkuyorum.. ne kadar zormuş bir karar vermek yahu :/ ama sağolun vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için :)

evet bizim üni sadece buralarla anlaşmalı. öyle istanbul izmir gibi sanma sakın hayal kırıklığı yaşarsın =)) ben şok olmuştum gelince =)) ama bi şekilde eğleniyosun ya ben keşke 1 sene daha hazırlık okusam diyorum aynı sınıfla süperdi bizim için düşün artık :D evet zor bi karar kolay gelsin =) rica ederim sorularınız olursa her zaman sorabilirsiniz ...

peki sınıfınızdaki bayan arkadaşlar rahatlar mı .. ya da memnunlar mı.. doğru tabiri bulamadım sanırım ama yani onlar da sizin gibi aynı sınıfla bir yıl daha hazırlık giderdi diyorlar mı ..

onu bilemicem :D ama biz çok eğlenmiştik zaten pek derse gittiğimz yoktu ya hazırlık ne de olsa =) son zamanlarda gittik kalmayalım diye =)

hm.. anladım. aslında kanlı canlı bir baanla konuşsam süper olacak.. ama ulaşamadım hiç. şu ana kadar konuştuğum okuyan veyahut kaptan olanlar hep abiler :) sizin beni bi bayan arkadaşanızla konuşturabilme imkanınız var mı acaba..

hm.. anladım. aslında kanlı canlı bir baanla konuşsam süper olacak.. ama ulaşamadım hiç. şu ana kadar konuştuğum okuyan veyahut kaptan olanlar hep abiler :) sizin beni bi bayan arkadaşanızla konuşturabilme imkanınız var mı acaba..

bayan mı Ben işte :) Ama ben de yeni giriyorum tabi. Bakalım ne olacak. Tek korkum hazırlığı atlayamamak. Onun dışında boş, yeter artık kendi bağımsız hayatımı istiyorum ben! Ordan oraya,ülkeden ülkeye... Yok öyle bi yerde ev al otur vesaire.. Kızım, özgür ruhun varsa salla ya bu hayata bi kere gelion. Ne aile hayatı ne ev ne çocuk ne vs yahu. Maceracı ol. İtüden selamlar... :)

bence bayanlara tavsiyem asla bu mesleği tercih etmeyin. gidin o puanla öğretmen olun hayata bir kere geliyorsunuz bu mesleği erkekler bile bırakıyor çünkü çok başa bela çok prosüdür var maaşlar ödenmez çok yıpranırsınz

Hiç bir zorluğu yok bence. Kalbim öyle deniz aşkıyla dolu ki zor diye bişey aklımın ucuna bile gelmiyor. Kalbinizin sesini dinleyin huzuru mutluluğu nerde hissediyorsa oraya aitsiniz demektir. Orda mesleğinizi yapabilirsiniz gönül rahatlığıyla demektir. :)

Geri