K kaptansukru Küpeşteci Denizci 6 May 2012 #1 iyi forumlar arkadaşlar. denizcilik yüksekokulunu denizcilik müsteşarlığı tanıyomu acaba ehliyet verildimi bu okula bilgisi olan varmı?
iyi forumlar arkadaşlar. denizcilik yüksekokulunu denizcilik müsteşarlığı tanıyomu acaba ehliyet verildimi bu okula bilgisi olan varmı?
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 6 May 2012 #2 Müsteşarlık eğitim izinleri dökümanında mevcut değil. Şuana kadar bir yeterlilik tahsis edilmemiş görünüyor.
Müsteşarlık eğitim izinleri dökümanında mevcut değil. Şuana kadar bir yeterlilik tahsis edilmemiş görünüyor.
K kaptansukru Küpeşteci Denizci 6 May 2012 #3 Kaptan Sakin Türk Kullanıcımızdan alıntı: Müsteşarlık eğitim izinleri dökümanında mevcut değil. Şuana kadar bir yeterlilik tahsis edilmemiş görünüyor. Hepsini görmek için tıklayın... evet ama verilecek galiba bnde araştırdım yetki bekliyor yazıyor denizcilik musteşarlıgı sıtesınden.
Kaptan Sakin Türk Kullanıcımızdan alıntı: Müsteşarlık eğitim izinleri dökümanında mevcut değil. Şuana kadar bir yeterlilik tahsis edilmemiş görünüyor. Hepsini görmek için tıklayın... evet ama verilecek galiba bnde araştırdım yetki bekliyor yazıyor denizcilik musteşarlıgı sıtesınden.
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 6 May 2012 #4 Evet doğrudur yetki bekliyor listesinde, onaylılarda değil.