Bende 8 fotograf verdim benimde eksik çıktı birde gidip ozellikle sordum resim lazimmi diye yolladim dedi memur. Ortaköy'de diyorki bu gun yolla Pazartesi cikar evrakın cuma gunü gönderirim sebep sadece cuma gönderim yapılıyormuş elden teslimat yok
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
ambarlı limanına bugün harçları yatırıp,gittim.sıkıntı olmadan cüzdanı ve makbuzları teslim ettim.15-20 günde gelir dediler ankara'ya gitcekmiş.
Giriş
burdan girip telsiz harçı ve kayıt sureti ücretlerini aktif hale getirdikten sonra garanti bankasından yatırıyoruz.bunun haricinde liman cüzdanı olmazsa olmaz,başka bir evrak gerekmiyor.
Telsiz harcı dediğiniz yeterlilik belgesi bölümündeki telsiz operatörümü oluyor? 25,95 tl ücreti olan? İlginiz için çok sağolun bu arada.
istanbul liman başkanlığına giden arkadaşlara cüzdanlar 2 ayda gelir demişler,yarın gidince görcez ne dicekler bakalım. sanki belgeleri hat yazısıyla yazıyorlar.birşeyleri değiştirmeye çalışıyorlar daha çok berbat ediyorlar.gitmişken mühür vurmaya yer kalmadı cüzdanıda değiştiştireyim diye düşünüyordum vazgeçtim ondada aksilik çıkar illa olur 3-4 ay , karadenizde limana inmeyiveririz artık
burdan aktifleştirmenin sadece parayı önceden yatırıp limanda fazla beklememek konusunda yararı olur kanısındayım,zaten limandan bu işi halldedip bizi bankaya yönlendiriyorlar. burada eksik veya yanlış birşey yapmamızın cebimize zararı olur,
ademözmenin dediğine göre birde 12.15 tl kayıt sureti var