GMDSS Sınav İtirazı

kaptanzaman

Denizci
Denizci
55 LE KALDIM YANLIŞ SORULAR OLDUGU MALUM FAKAT NEREYE NASIL BASVURACAGIMIZ KONUSU TAM Bİ SORUN SADECE PARA YATIRILACAK Bİ HESAP VAR AMA NEREYE NE YAZILACAĞI BİLİNMİYOR BİLEN ARKADASLAR VARSA DAHA ÖNCE İTİRAZ EDİP OLUMLU SONUÇ ALANLARDA VARSA CEVAP ATARSA SEVİNİRİM...

Sınav komisyonu zannedersem İstanbul Liman bünyesinde oluşturulduğu için itirazlara da onlar bakacaktır. Nasıl bir itiraz yolu izlerler onu bilemiyorum ama telefonla bir arayıp sorabilirsin.

aradığınız kişi şu anda meşgul felan dio..limanı arıyorum gasm bakıyo o işlere dio.. gasm ı arıyorum ulaşılmıyo taşınma sebebiyle..allah cezasını versin hepsinin ya

ulaştım şuan.gerekli harcı yatırıp,itiraz ettiğiniz soruları dilekçenizde belirterek istanbul liman başkanlığına başvuruda bulunun diyolar.komisyon toplanıp değerlendirecektir denildi.yetkili kişi bilal bey

evet yetkili bilal beymiş ancak sınav itirazı yaparken hangi sorulara itiraz etttiğinize belirtmeniz gerekiyormuş...yani kısaca itiraz etmeyin demeye getiriyorlar 100 sorudan kaçtanesi ne şekilde hatırlyacağız ki... bu kadarıda biraz fazla ve işgüzarlık sanki...

1-100 arası bütün sorular yazalım :) biz uğraşacağımıza onlar uğraşsın..aslında toplanıp belli bir sayıya ulaşsak eminim faydası olur.mecburen şuan gasm başkanı olan istnbl liman başkanı soruları inceletmek zorunda olur

ben bir kac saat evvel itirazı yaptım tophane kıyı emniyeti eski binasında gasm 'a yapıyorsunuz. 86 tl yatırılan hesaba telsiz operatoru sınav itiraz harcı olarak 21.5 tl yatırıyorsunuz. birde cok basit olarak bir dilekce yazıyorsunuz . sonuclar persembe acıklanacak dediler. zaten cumartesi uygulama var dusunun artık halimizi...

59 ile kaldim.bu oglen goss binasindan (tophanedeki yeni yerinde) itiraz dilekcesi yazdim ve teslim ettim.neyazikki soruhatirlamadigim icin genel olarak celiskili ve hatali sorular var die yazdim.baya itiraz var sanirim.baska bir kaynaktan alidgim bilgi eger bir soru bile iptal olursa o soru herkese dogru olarak eklenecekmis.bekliyoruz artik.persembe gunu aciklanacakmis.

Geri