GMDSS Sınav İtirazı

selamlar bende 59 ıle kaldım ve sınavda yanlış sorular vardı genel olarak itiraz etsek bi faydası olurmu yok olmayacaksa daha soru soramayan insanların cebıne para girsin istemiyorum ne yapmak lazım bu durumda ıtıraz etmelı mı yoksa sineye mi çekmeli ?

selam özge soruların kontrol edılıp hatalı soru olmadıgını soyluyorsun bu bilgiyi sen nasıl net bi şekilde verebiliyorsun anlayamadım itiraz edicem bende bunu gösterebiliyormusun belge olarak o zaman itiraz etmeyiz boşuna.

Gönlünüzü kırmak istemem ama it iti ıssırmaz diye bi söz var.Sorular yanlışda olsa aldıgınız not neyse o kalacakdır boşu boşuna paranızı harcamayın diyorum ben

gönlümüz kırık zaten umut akbulut kırılmış kırılacagı kadar benım tespit ettiğim ve doğrumu yanlışmı diye tekrar kontrol ettiğim 2 soru var sunumu yanlış neden benım hakkım yenıyor burda bu adaletsizlik neden bende bunu soruyorum uzerine düşenleri herkes gereğince yapsa bu itlerin havlamasına meydan kalmaz zaten ama cok duyarlı bır toplum oldgumuz için herkese eyvallah başka ne demeli bimiyorum ...

Ben şimdi üstüme vazife olmayan bişey söyleycem ama karayel bu formun amacı T.C bütün denizcilileri bir araya toplamak degilmi?Bu foruma herhalde taksi şöförleride kayıt olmuyor herhalde? Gİt abi 59 kalanların bir listesini cıkar isim soyisim hepsine msj at işte şu gun şu saate şu sorular hakkında itirazımızı yapalım de bakalım kac kişi seninle geliyor kac kişi gelmiyor.Benim gönlümden geceni söyleyim isterim ki bu formu kullanan herkes birlik beraberlik icinde olsun birimiz hepiniz hepiniz biriniz icin fakat gördügüm kadarıyla ateş sadece düşütügü yeri yakıyor.İnşallah bir başarı elde edersiniz.

58 de kaldım. Fax ile itiraz etme şansımız var mı?
itiraz için yarın son günmüş Zonguldak'tan İstanbul'a kesin olmayan bir sonuç için gitmek pek mantıklı gelmiyor. Zaten bu saatten sonra İstanbul'a gitmeye kalksam yetişemem.

valla arkadaslar 59 vs olanlar bı umut etsın dıyecegımde ben acıkcası bu sınav komısyonunu denetleyen bırılerınınde oldugunu sanmıyorum,2008 de gecme notu 60 olan derslerden 5 tanesınden 55 le kalmıstım o zamanlar tudevdeydı sınav komısyonu,neyse 3 ders ıcın(maxımum o kadar oluyordu) ıtıraz ettım ,0 elde var 0,bana yollanan yazı kac hafta sonra geldı bırde utanmadan pc den cıktı almıslar yollamıslar maddı unsur bulunamadı dıye,ne hangı derslere ıtıraz ettıgımle ılgılenılmıstı nede bırseyle,sadece tukenmezle ısım yazmıs pc cıktısını haftalar sonra postalamıstı saygıdeger yetkılıler,sız en ıyısı ıyı calısın gecmeye bakın hadı toefl fılan olsa bır umut degısır fılan derım de gasm da sanmam yazık gunah bırde ders bası ara ödetıyorlar

Arkadaşın dedigi gibi iyi calışın ama yanlızca bir kaynak yetmiyor veya kitap cünkü dikkat ettiyseniz sorular cok farklıydı sanki komisyondan birileri bu kitabı almış ve ona göre daha farklı sorular cıkarmış ben arkadaşın emegine saygı duyuyorum cok da güzel bir kitap fakat ters köşe oldum diyebilirim.Neyse saglık olsun diyelim ben bu sınavlara 3.kez giriyorum ilki piri resi 2.İTU ve son olarak yıldız teknik ünvin.
56 ve 58 kaldım.Hic bir günde itraz etmedim etsemde bir işe yaramayacagını biliyorum.Ha şöyle bir durum vardı eskiden sınav soruları ya yanlış yazılıyordu veya ayni soruda 2 cevap ayni yazılıyordu ve direk dogru olarak kabul ediliyordu fakat artık onunda önene gectiler yanlış soru oldugunda sınav komisyonundan bir kişi sınav esnasında bütün sınıflara girip şu soru yanlış düzeltin diyorlar cep de olan keklikde gitmiş oldu

aynen öyle bunları Allaha havale ettim ben itirazım açıklandı evet daha isim soyisim sormadan GOC mu ROC mu dediler ? GOC için itiraz etmiştim dedim hiçbir açıklama yapmadan bütün GOC itirazları olumsuz dediler bunların yedi düvelinin anlayan anladı işte bizede tecrübe oldu ayrıca bize ititraz hakkınız bitmiştir hakkınız yasal yollar ile arayın dediler devletin bir kurumunu devlete dava etsen ne olur ? Allahından bulsun hepsi başka diyecek bişi kalmadı bende...

Geri