S SerdarKontas Denizci Öğretim Görevlisi 8 Ağu 2009 #1 Deposit FilesLinkler Kontrol Edildi, Çalışıyor: 15/02/10 DFBot
Kaptan Sakin TÜRK Kıdemli Site Yetkilisi Dekan 24 Eyl 2009 #4 Açılan Sayfada Free Download Butonuna tıklayın, ardından açılan sayfada 60 sn bekleyin, Download the file butonuna tıklayın... File name: Marcom.rar File size: 198.56 MB
Açılan Sayfada Free Download Butonuna tıklayın, ardından açılan sayfada 60 sn bekleyin, Download the file butonuna tıklayın... File name: Marcom.rar File size: 198.56 MB
A aytekincopur Küpeşteci Denizci 6 Ara 2010 #9 denizci kardeşler ben daha yeni GMDSS sınavına gireceğim. Bana şöyle güzel bir kaynak gönderebilirmisiniz...
denizci kardeşler ben daha yeni GMDSS sınavına gireceğim. Bana şöyle güzel bir kaynak gönderebilirmisiniz...
E Emr82 Küpeşteci Denizci 16 Şub 2011 #10 e-GMDSS diye google da arat . Ucretsiz GMDSS sinavlarina hazirlik. Bircok dil destegi mevcut turkce de bunlardan birtanesi. Simdiden kolay gelsin. e-GMDSS i tavsiye ederim. Google da aratip bulabilir ogrenip kendini sinayabilirsin.
e-GMDSS diye google da arat . Ucretsiz GMDSS sinavlarina hazirlik. Bircok dil destegi mevcut turkce de bunlardan birtanesi. Simdiden kolay gelsin. e-GMDSS i tavsiye ederim. Google da aratip bulabilir ogrenip kendini sinayabilirsin.