GOC İşletme Süreci

• Konuyu açan Konuyu açan Dratis
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

Dratis

Küpeşteci
Denizci
Öncelikle merhabalar.
Benim GOC işletme süreci hakkında birkaç sorum olucak. Başarı belgelerini liman başkanlığından aldıktan sonra işlem sürecini elden takip etmek istiyorum daha hızlı halletmek açısından. Gerekli belgeleri liman başkanlığından aldıktan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba??? Bilen varsa ve bu konu hakkında yardımcı olabilirse minnettar kalırım...​

Öncelikle merhabalar.
Benim GOC işletme süreci hakkında birkaç sorum olucak. Başarı belgelerini liman başkanlığından aldıktan sonra işlem sürecini elden takip etmek istiyorum daha hızlı halletmek açısından. Gerekli belgeleri liman başkanlığından aldıktan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba??? Bilen varsa ve bu konu hakkında yardımcı olabilirse minnettar kalırım...​

merhaba arkadaşım, çok komplike şeyler değil yapacakların, anladığım kadarıyla liman cüzdanını limana teslim ettin. cüzdanın ankaraya onaylanmak için gidip gelecek. süre konusunda emin değilim ben 7 iş günü içinde almıştım. cüzdanına dair en sağlıklı bilgiyi yine limanı arayıp öğrenebilirsin. kolay gelsin.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben o işlemleri elden takip etmek istiyorum. Malum devlet dairesi ve benimde biran önce işlemlerimi bitirip staja çıkmam gerekiyor. Konu hakkında benimde pek bir bilgim yok. Yalnız evrakların takibini elden yaptığım zaman işlemlerin çok daha hızlı olabileceğini duydum. Nasıl hareket etmem gerektiğini öğrenmem acısından böyle bir konu açtım. Soruma yanıt alamadım ama yanlış anlamayın, başlarkende dediğim gibi yinede çok teşekkür ediyorum.

aslında yanıt aldın :)

senin tek yapman gereken şey limanı arayıp sormak. işlerimi telefonla yoluna koyamam diyorsan kendin gitmelisin limana. evrakların teslimini bizzat yapmana izin vericeklerini sanmıyorum, neticede beklemekten başka şansın yok. ama sen yine de bir dene.

Geri