MAKİNA ZABİTLİĞİ YETERLİLĞİ İÇİN ELİNDE SORSU WAR MI ACABA ?
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
iyi günler arkadaşlar, sizlere 2 soru sormak isterim ama lütfen sadece cevabı kesin bilen cevaplasın.!
1- Seyre hazırlanan dizel makinesi minimum kaç dereceye kadar ısıtılmalıdır?
a) 30
b) 40
c) 50
d) 60
e) 70
2- Hangisi çift akımlı türbündür?
a) Hero
b) Parsonos
c) de Laval
d) Körtis
e) Rato
şmdiden teşekkürler.
-reaksiyon türbinlerinde radyal klerensin çok küçük olma sebebi nedir? (yeni soru)
direk cevap: basınç azalmasını önlemek ve buhar kaybını engellemek
Buhar separatörü kazanın neresinde bulunur?
a) Su dramında
b) Buhar dramında
c) Ekonomayzerde
d) Cehennemlikte
e) Buhar çıkışında
Şu sorunun cevabı nedir bilen varmı? cevaplarda A veya B demiş de biz sınavda hangisini işaretlicez
Buhar separatörü kazanın neresinde bulunur?
a) Su dramında
b) Buhar dramında
c) Ekonomayzerde
d) Cehennemlikte
e) Buhar çıkışında
bu sorunun cevabı kitapta b diye geçiyor.
kanka o sırast yataga değil cevap doğru, senin dediğin soruda geminin suda hareketini saglayan yatak srast yatagı. Event o sorunu cevabı 300. Benimde 13.45 sınavım var şans dile bana ana makinadan
Dört zamanlı ve devir sayısı 300 rpm olan bir makinede 2 dakikada kaç iş çevrimi oluşur?
a) 600
b) 300
c) 1200
d) 2400
e) 150
Ana makine sınaından bir soruyla geçememiştim o sınavda aynen şöyle bir soru çıkmıştı. şimdi çalışırken gördüm soruyu. sınavda baya bi kafamı karıştırmıştı hatta hatalı soru diye şikayet edicektim keşke etseydim. soru eksik sorulmuş diyecektim. iş çevrimi deerken neyi kastediyor. yanmayı mı yoksa dört zamandaki her bir işimi mi kastediyor anlamış değilim. AMA sorunun CEVABI B)300 müş