GOSS Makina Yeni Ingilizce Sorular

teşekkürler kardeşim.. biz yeni birşey yayınladığımızı iddia etmedik zaten söyledikte daha önce yayınlanmış sorular diye sadece bana çıkan soruları tekrar paylaşma gereği duydum. bizim burda amacımız sen iyi ben iyi değil. birbirimize yardımcı olup bu sınavları biran önce verip işimize gücümüze bakmak. .. varsa elinde doğru cevapları o yayınladıgın soruların yayınlarsan çok iyi olur.. şimdiden allah razı olsun..

OSMAN BALTAYA TEŞEKKÜR

AGA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.SAĞOLASIN.SORULARI ALDIM İNSALLAH BUNLARDAN ÇIKAR.
ÇIKMAZSA GERİ ALIRIM DUALARIMI.
HAYIRLI İŞLER HAYIRLI SEFERLER BOL KAZANÇLAR SAĞOLASIN.
BUNLARLA UĞRASTIN HAZIRLADIN SEVABINA YAYINLADIN. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

AGA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.SAĞOLASIN.SORULARI ALDIM İNSALLAH BUNLARDAN ÇIKAR.
ÇIKMAZSA GERİ ALIRIM DUALARIMI.
HAYIRLI İŞLER HAYIRLI SEFERLER BOL KAZANÇLAR SAĞOLASIN.
BUNLARLA UĞRASTIN HAZIRLADIN SEVABINA YAYINLADIN. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

Ha buarada ana ve yardimci makina sorularinin bir kismida denizcilik ingilizcesi sinavinda ingilizce olarak cikiyor. Basarilar
UY2M osman balta

soulcalibur işaretlediğin cevapların yarısı yanlış kardeşim ben son gece bu sayfaya girmiştim cevapları olmadıgı icin senin cevapları ezberledim hepsi bunlardan geldi nerdeyse ama 90 beklerken 40 aldım az kulaklarını cınlatmadım :)

Tebrik ediyorum yenibirsey paylastigini saniyorsun ama ben bu sorulari iki ay once cevaplariyla beraber paylastim emege saygi qpdf yi sorulari ben hazirladim yahu birinizde cikin osman balta ya tesekkuredin vallahi insaf
Sorulari yayinliyorum bi allahin kulu ...on kisi haric... tesekkuretmiyor suyunun suyuna dort sayfa yorum

amma icerlemissin ya. iyilik yap denize at demisler. bu kadar on plana atma bakalim kendini. milletin calismasina katkin olmussa ne mutlu sana. ne acayip bi kardesmissin sen ya..

amma icerlemissin ya. iyilik yap denize at demisler. bu kadar on plana atma bakalim kendini. milletin calismasina katkin olmussa ne mutlu sana. ne acayip bi kardesmissin sen ya..

Tahir efendi bana kelp demiş
İltifatı bu sözde zahirdir
Malikî benim mezhebim zira
İtikadımca kelp tahirdir.
seningibi zevatlar yüzüne siteye üyeliğimi sonlandırıyorum. istediğin kadar yaz bağır çağır. okuyan arkadaşlar kaynakla ilgili hakkımı helalediyorum. lütfen herzaman emeğe saygı. selamlar
osman balta

şu soruların asıl cevaplarını gönderen bi allahın kulu çıkmadı iimi kaç haftadır sınavı erteleye erteleye bi hal oldum. cevapları bi zahmet bilen yayınlasında kurtulayım şu illetten.

ıns kardes eskı sorulardan 10 tane falan gelıyor zaten.
cevabı ın conjuctıon olan soru geldı mesala.
class c chemıcal sorusu geldı.
elektrık yanıgına ne ıle mudahale edılır sorusu geldı.
cevabı before overboard olan soru geldı...
when vacuum ıs lost an a turbo generator the trıp dıye bı soru vardı cevaı slugs of water
hatırladıgım sorular bunlar arkadaslar bu soruları gormustum daha once gormedıgım yaklasık 10 soru vardı.
Allah yardımcınız olsun...

Sınavda çok fazla yeni sorular geliyor arkadaşlar. Bana 14-15 tane yeni soru geldi. Ama sorular gerçekten anlaşılır ve yapılabilecek derecede. Sorunun cevabı kendini biroktada muhakkak kendii belli ediyor. Ben 60 bekler ken 80 aldım.Yeni sorular gerçekten çok ta zor değiller. İnşallah sizlerde biran önce verirsinz.

arkadaşlar izmir mk inglizce soruların da 1-2 yeni soruyla karşılaştım
1- airrefresing with out nessacey change temperature gibiy di cevap ventilatıon
2- proplsıon system desing power, speed , ship ____ cevap type
3- kama rakkamları ile bişi wardı cevap waterline
aklımda kalanlar bunlar

Geri