GOSS Sınavları 01 Ocak 2013 Tekrar başlayacak

Arkadaslar sızden rıcam Goss"un Ankara merkezı numarası 0 312 203 10 00 "ı arayarak durum hakkında bılgı almaya cagırıyorum.Malesef ortada herkesın planlamalarını vurdumduymaz bır sekılde aksatan bu carpık burokrasıye karsı sesımızı cıkarmazsak basımıza daha cok vuran olcak.Herkes elınden geldıgınde ugrasırsa belkı zararın bır kısmını elemıne etmıs oluruz.Sımdıden herkese tesekkurlerımı sunarım

arkadaşların yeni soru havuzuna 5000 tane soru eklenecegı soylenıyo gerceklık payı var mı acaba unun ıcın mı bu calısma acaba... artık korkuyoruz her gecen gun onumuze bı engel daha cıkmasından

Konu hakkında mail gönderilebilecek bir adrs bulamadım,bilen arkadaş varsa toplu olarak oraya yönlenelim.Telefon açalım ard arda ama birde kalıcı olması açısından bir e-mail adresi olsa orayada gönderim yapmak gerekir yada varsa başka bir mail aderside olur,paylaşımları bekliyoruz.

soru havuzuna yeni sorular ve zabitlere sözlü mülakat olması gerekir ki,şık ezberleyenler gemiye çıkamasın,ankara feribotu kaptanı gibi adamlar denizde çalışmasın

Ankaara ferıbotu kaptanı ydo ludur feroo1 ama kıbırlıdır bıldıgı dogrudur herseyı o bılır ben bunları nerden bılıorum okulda hocamdı ayrıca babamında kaptanı;) sınav konusuna gelınce bu kadar keyfe keder ıs olmaz okadar denızcının 1 ayını calmak kımsenının harcı degıl ama sessız kaldıgımız surece at kostururlar Allah hepımızın yardımcısı olsun.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler....Yazık vallaha billaha 1 ay nedir ya....zaten yeterince her yerde oturum açılmadığı gibi bir de bu oldu üstüne..

ben stcw yenileme yapacaktım şimdi 1 ocak 2013 tarihine kadar bekliyecekmiyim bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirmi lütfen...

Feroo1 nesin necisin bilemem ama lafımhem genele hemde sana,Oturduğun yerde yada her ne yapıyorsan sözlü,bilemeyen denize çıkmasın gibi saçmalamak en kolayı.Bu ülkede herkes emeğinin hakkını alacaksa,eğitimde laf olsun beri gelsin diye üst üste okullar açılığ e kardeşim piyasaya rekabet gelir gibi saçma bir kavrama sıınılmayacaksa, yapılan sınavlarda hiç kimse gözetilmeyecekse, soru olmayan sorulara öyle cevaplar olmaycaksa, limanlarda bir sıralar olan ve olması muhtemel hizmet tamamlama gibi işler olmayacaksa, o halde sözlüde yapsınlar sözsüzde yapsınlar hiç fark etmez yine Ydo katlar. Varmı denizcilikte sözlüylealım yapılıpta kayırma yoktur denilen alan,örnek Vts ve pilot alımları,??en basitinden.

Konu hakkında mail gönderilebilecek bir adrs bulamadım,bilen arkadaş varsa toplu olarak oraya yönlenelim.Telefon açalım ard arda ama birde kalıcı olması açısından bir e-mail adresi olsa orayada gönderim yapmak gerekir yada varsa başka bir mail aderside olur,paylaşımları bekliyoruz.

Aşağıdaki adreste departmanların mail adresleri mevcut

https://atlantis.denizcilik.gov.tr/rehber/MerkezRehber.aspx

Arkadaş sağolasın ancak burayı zaten biliyoruz,100 tane mail adresi var ve goss ile ilgili spesific bir adres bölüm yok.

Mevzu eğer BİLEN varsa goss ile ilgili birimle ilgili direk bir mail adresi bulmamız.Yoksa göndeririz ulaştırma bakanlığına direk,orada da es geçer gider.

Bu konuda bilgisi olanların paylaşması ve ardından toplu olarak mail yağmuruna tutmamız çok önemlidir.

Selamlar

Acaba ne zaman randevu almaya başlayacağız, 1 Ocak'ta tekrar girebileceğiz orası tamam da randevu için de 1 ocağı mı bekleyeceğiz acaba? Konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? Selametler.

Geri