GOSS Sınavları 01 Ocak 2013 Tekrar başlayacak

Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim.Gerçi bu ülkede hangi işin doğru yürüdüğüde tartışılır.Bakım onarım çalışmasıymış sanki uzaya mekik göndercekler.bu işten binlerce madur olan gemiadamı var ve işin en enteresan tarafıda son bir hafta içerisinde böyle bir şeyin ortaya çıkması yazık....

Saçmalığın daniskası.Arkadaş bi açıklama yap 1 hafta 15 gün önceden,hatta 1 aydan önce açıklaki bakım olacaksa millet ona göre ayarlasın kendini,yaptım oldu anlaışı var.

Yeniden sesleniyorum varmı arkadaşlar telefon eden yada uygun bi amil adresi bulabilien,bizlerde ona göre birşeyler yapalım.

Selamlar

GEMİADAMI ONLİNE SINAVSİSTEMİNDE YAPILAN BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI NEDENİYLE ONLİNE YAPILANGEMİADAMLARI SINAVLARINA 1 OCAK 2013 TARİHİNE KADAR ARA VERİLMİŞTİR.

Limanda binbir sorun dert,stajyerde olsan kaptanda olsan aynı olaylar,ardından kaza olr ölürsün naaşın çıkarılmaz,milleti her açıdan gerek bunlar gerek özlük hakları gerek ne haliniz varsa görün anlayışıyla soğut bu denizden,sonra da niye millet denizden kaçıyor,çalışanların her birine Ödül vermek lazım

bizedee en son bir ay önce sınava grdiğimizdebir hafta snav tarihi verimiycek denmişti ama kç bir haftalar gçtiüstünden hala tarih yok piyasada bukadarda olmazki abi ya

arkadaşlar acilen yardımcı olurmusunuz arkadaş şuan STCW kurs başarı belgelerim elimde ve askerliğimi 2010 yılında serdümen olarak yaptım şimdi yönetmeliğe göre sınavla usta gemici oluyorum.şuanda bir gemiadamı cüzdanım yok ben TAYFA SINAVLARI olarak nitelendirilen sınavlarmı gireceğim yoksa bunun haricen de bir USTA GEMİCİ SINAVLARIMI YAPILACAK yardımcı olursanız çok sevinirim

teşekkür ederim cihan.ama inan liman başkanlıkları biri aytrı bişey söylüyor diğeri ayrı şaşırdım yine de ilgilendiğin için teşekkür ederim.iyi çalışmalar

saşırma biz alıştık sende alışırsın :)
limanın neresi olacaksa onların soyledıgı sekılde yap en mantıklısı bu olur , sonucta evraklarını onlar hazırlayacak.....

Sınavların tekrar online şeklinde başlaması herkes için iyi olur en azından insanlar aylarca karada beklemek zorunda kalmazlar ve umarız sistemdeki soru adaletsizliğinede bir çözüm bulurlar..

arkadaslar turkiyede nerde isler yolunda gidiyorki bizde gitsin??? bir an once acilsinda... Bu sistemin cikma sebebide kimseye guvenilmiyor artik isimiz bilgisayarlara kaldi artik! Ingilterede almanyada sozlu sinav var bizde olursa isler degisiyor... neyse uzatmayalim herkes kendi derdinde:(

Geri