Güvenilir Simsar

cem45

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar daha önceden anlaştığınız dolandırıcı olmayan güvenilir simsarları bu başlık altında toplayabilirsek ben ve benim gibi acil gemiye çıkmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

Simsarlık, yani iş bulma vaadi ile denizci ile firma arasında para karşılığı bağlantı kurmanın pek helal yönlü ve kanuni bir iş olmadığını düşünüyorum ama masa başında hazır para kazanmak isteyen bu tip şahış veya kurumlar öyle çoğaldıki bunlardan sebep iş bulmak bile zorlaştı.. eğer simsara paranı yedirirsen iş bulma şansın var ama yedirmezsen iş bulamıyorsun ve bu illegal olduğunu düşündüğüm işten nemalanan dolandırıcılar fazlasıyla uyyuka çıktı bunun sonucu olarak dolandırılan umutları sömürülen binlerce denizci arkadaşımız var.. bunları bitiremememizin sebebide düzgün şekilde organize olamayıp birlikte hareket edemeyişimizdir biz böyle dağınık oldukça daha çok maddi ve manevi olarak sömürüleceğiz ne yazıkki, devletin bu duruma el atıp bu kurum ve kişileri tespit edip ağır para cezalarına çarptırılmalarıdır dileğim.

Selametle.

MERHABA İyi günler
Yeterliliğim yağcı
Öncelikle emeklerinizden dolayı hepinize teşekkürler…
Saygılar

ADI SOYADI :ATAKAN TENGİZ
CEP TEL: 05462253136
PASS NO: U12279754
PASS GEÇERLİLİK:17 ŞUBAT 2017
LİMAN CÜZDAN:S00174190 – 23.02.2021
SİCİL LİMANI:İZMİR 6969010088
SAĞLIK RAPORU GEÇERLİLİK:07 OCAK 2018
KİMYASAL VE PETROL TANITIM VAR.
GÜVENLİK VAR.

ÇALIŞTIĞI YERLER:
FENER DENİZCİLİK – GÜNEY YILDIZI (KURUYÜK 2008 YILINDA)

Simsar sistemi devletin işine gelmeseydi çoktaaaaan bu soruna bir çare bulurlardı. Dolaylı ya da dolaysız bir şekilde devletin veya yandaşlarının işine geliyor; dolayısıyla devlet hangi deniz emekçisinin yarasına merhem olduki simsar sorununa çare bulsun..

Geri