Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi

• Konuyu açan Konuyu açan denizkolik
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
D

denizkolik

Misafir

Okulumuz H.Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi 20.09.1997 Tarihinde Eğtim-Öğretime açılmıştır.
Yapımını Kdz.Ereğli'li Hayır Sever İşadamı İrfan ERDEM'in üstlendiği okulumuzun temeli 1997 Tarihinde Cumhurbaşkanımız Süleymen DEMİREL tarafından atılmıştır 1997-1998 Eğitim Öğretim Yılı için okulumuz Kdz.Ereğli H.M.Ali Yılmaz ve Kadri Yılmaz Kardeşler Lisesinde Eğitime başlamıştır.
Ekim 1998'de Okulumuzun inşaatı tamamlanmış ve yeni binamızda Eğitim-Öğretime aynı tarihte başlamıştır

bende bu okulun ilk öğrencilerindenim...Gemi Elektroniği Ve Haberleşme Mezunuyum...Anlaşılan arkadaşlar hiç bağlanmamışlarki okulun bölumunde tek bi kişi var

Bende Bu okulun öğrencisiydim mesleki bilgi olarak fazla bi fayda sağlamamış olsada verdiği ehliyet 3000 grt vardiya zabiti/3000 kw makine zabiti olduğu için ve sınırlı ehliyet veren liseler yanında bu ehliyet pahabiçilmez değer aldığı için okuluma minnettarım selamlar..!

Mesleki Öğrenim Yönünden Ne Kadar Kötü Olsada Verdiği Ehliyet Bakımından Çoğu Liseye Göre Avantajlı Durumdaydık O Zamanlar Tabi Şimdiki Mezunlarda Oda Kalktı.. Ne Olursa Olsun O Yılları Hepimiz Tebessümle Hatırlıyoruz.. :)

3000 KW makine zabitiyim. 2010-2011 mezunuyum. Okulun verdği eğitim bir yana. Aldığımız ehliyet sınırılara göre çok avantajlı. Bu yüzden okulumuzun tüm makine öğretmenlerine teşekkürediyorum.

ben 2001 mezunuyum yani ilk mezun olan dönem okul bizim zmanımızda hiç bir şey yok du ama şimdiki durumunu bılmıyorum 12 yıl geçmiş valla ilk ereğliye gelişimde tkrar uğrayacağım görmek için

Geri