Her Limanda Bir Sevgili ?

ben bunların hiçbirine katılmıyorum;çünkü DENİZCİ bir kere sever ve sonsuza kadar sevdiğine bağlı kalır ((ucunda ayrılık bile olsa)) onun için her limanda bir sevgili anlayışına kesinlikle karşıyım ark.....:8:8:8

yanlış

Cinsel arzular her erkeğin ve kadının yaradılışında vardır. Bunu kabul ediyorum. Peki bizi karada bekliyenler sevdiğimiz eşimiz sevgilimiz onlar ne olucak. Hele bide bu yaptığı ucuz şeylerle iftihar ednler yokmu ben esas onlara acıyorum. Bu kadar cok yanlış ilişkiden sonra, insan eşine ne kadar değer verebilir. lütfen kendimizi kandrmayalım. hele bi de böyle bi yanlışı böyle bi ortamda bu şekilde afişe ederek kendimizi küçültmeyelim. Limanlardan , "milletimizle devletimizle ilgili en güzel intibaları insanların hatıralarında bırakarak ayrılan bir anlayışı" yeni genç denizcileri teşvik edelim.
(derim ben:))

sevmeyi herkes yapar, her insan yalan dolan sevgiler yaşar ama esas olan tek şey ÖLÜMÜNE SEVMEKTİR; HER YERDE HER ZAMAN AYNI KİŞİYE BAĞLI KALABİLMEK VE DÜRÜST OLMAK........
her limanda bir sevgili işini ancak SEFİL ve ACİZ insanlar yapar diyorum.......;P;P;P................

Geri