Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
arkadaslar goruslerinnize saygi duyarim ama denize adam dustugunde ilk kaptana haber verilir..ola ki guvertedesiniz kaptana haber vermeden nasil dumeni basabilirsiniz adamin dustugu yone dogru..Bu soruda hem siz hem ben hakliyim..bilmiyorum cevabini kimseyi yaniltmayayim ama sorumlu zabit icin a sikki dogru haklisiniz..Ama genel icin konusuyorum,ilk once kaptana haber verilir daha sonra dumen alabanda adamin dustugu yone dogru Kaptan nezaretinde basilir..Saygilar..
Sakin Kaptan;
15. Aşağıdaki cümlelerden yanlış olanı belirleyiniz.
A) Vardiya tesliminden önce mevki konulur
B) Rota değiştirildikten sonra mevki kontrol edilir
C) Vardiya alındıktan hemen sonra mevki konulur
D) Her yarım saatte bir mevki konulur
E) Rota değiştirilmeden önce mevki konur
bu sayfada c şıkkını işaretlemişsiniz. soru bankası kitabında ise d şıkkı işaretli. hangisi doğru acaba? cevap verebilirseniz sevinirim. daha doğrusu GOSS un doğru kabul ettiği hangisi?