Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
valla para işi karısık herhalde ben 86 tl yatırmıstım zam geldı hadı bı daha 5 tl yatıracaksın dedı lıman baskanlıgı 91 tl mı ne olmus yoksa sınava almayız dedıler yarından sonra yatıracagım,madem zam yapacaksın yılbasından önce 1 ay sınav yoktu duyur bütün lımanlara mıllet böyle magdur olmasın cuma sabah basvurmustum cuma aksam ustu zam geldı demıslerdı
Birşey soracaktım bu ek yatırmayla ilgili.Ben geçen sene yatırdım sistemi aralıkta iptal etmeden 4 sınavı verdim,1 tane seyir kaldı ona giricem,durum benzermi sizin,yani geçen senemi yatıdınız,yoksa yenimi yatırdınız.
Valla bunların herşeyi garip.
Selamlar
yok hocam ben basvurumu 2013 ocakta yaptım sagolsun ptt toefl sonucumu kaybetmıstı 2 defa da 4 ay bekledık dedıgım gıbı perşembe günündede basvurdum hızmet toplama vs ıslemler bıttı su evrakları hazırla gel dedıler cuma sabahı hepsını götürdüm sınav harcı dekontu da dahıl bu seferde lımandakı görevli sen bu parayı dün yatırdın ama bugun bakanlıktan yeni talımat geldı 86 tl olan sınav harcı 6.5 tl zamlandı 6.5 da 7 tl ye tamamlanıyor bundan dolayı aynı hesaba +7 tl daha yatırmanız lazım yoksa hıcbır goss sınavına randevu alsanızda gıremezsınız dedı ,carşamba günü bende yıne ptt üzerınden yatırdıgım hesaba 7 tl daha yatıracagım mecburen ,artık ben alıştım böyle sacmalıklara normal gelıyor valla hıc ıtıraz da etmıyorum zaten )
yok hocam ben basvurumu 2013 ocakta yaptım sagolsun ptt toefl sonucumu kaybetmıstı 2 defa da 4 ay bekledık dedıgım gıbı perşembe günündede basvurdum hızmet toplama vs ıslemler bıttı su evrakları hazırla gel dedıler cuma sabahı hepsını götürdüm sınav harcı dekontu da dahıl bu seferde lımandakı görevli sen bu parayı dün yatırdın ama bugun bakanlıktan yeni talımat geldı 86 tl olan sınav harcı 6.5 tl zamlandı 6.5 da 7 tl ye tamamlanıyor bundan dolayı aynı hesaba +7 tl daha yatırmanız lazım yoksa hıcbır goss sınavına randevu alsanızda gıremezsınız dedı ,carşamba günü bende yıne ptt üzerınden yatırdıgım hesaba 7 tl daha yatıracagım mecburen ,artık ben alıştım böyle sacmalıklara normal gelıyor valla hıc ıtıraz da etmıyorum zaten )
yarın ilk sınavıma gircam sınav giriş kağıdımda 86 tl yazıyor fakat ben hala parayı yatırmadım yolumun üstü diye sınava giderken yatırırım diye düşündüm. Yarın 86 yatırsam sorun çıkarmıki :S
anladım yarın sabah kocaeli goss merkezını arayıp net fiyatı öğrenicam. sınavım 2 bucukda olduğundan para yatırma konusunda sıkıntım yok çok şükür. ben anlamıyorum şimdi ben bu konuda bu zam mevzusunu görmeseydım yarın elımde 86 lıralık dekontla goss merkezıne gittiğimde ortadamı kalcaktım acaba ? randevumu aldım muhtemelen 15 dk once orda olurum bana git parayı yatır derlerse 6-7 liranın kepazeliğini yaparz sonra orda :S
anladım yarın sabah kocaeli goss merkezını arayıp net fiyatı öğrenicam. sınavım 2 bucukda olduğundan para yatırma konusunda sıkıntım yok çok şükür. ben anlamıyorum şimdi ben bu konuda bu zam mevzusunu görmeseydım yarın elımde 86 lıralık dekontla goss merkezıne gittiğimde ortadamı kalcaktım acaba ? randevumu aldım muhtemelen 15 dk once orda olurum bana git parayı yatır derlerse 6-7 liranın kepazeliğini yaparz sonra orda :S
bölgü müdürülüklerinde istanbul izmir gibi yoğunluk nedenıylemidir nedir 2 gün sonra veriyorlarmış. Sicil limanın izmit yalova bursa vs.. ise GOC olsun GOSS olsun faketmez kayıt esnasında veriyorlar sınav giriş belgelerini. sınav giriş belgesi,banka dekontu ve nufuz cuzdanını sınav esnasında deklere etmelisin