Ilk Girdiğim Sınavı Geçemedim Dilekçe Nereye Verilecek

merhabalar
karışık bir durumum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Başvuru tarihim :16.03.2011 fakat yaklaşık 1,5 seneden fazla sınava girmedim.sonra sınavlara girdim ve toplam 6 sınavı verdimancak seyirden kaldım.seyir ilk sınav tarihim 12.02.2013 ve en son sınavım ise 18.03.2013.
bu durumda benim hakkım ölüyormu??.İstanbul sınav merkezi evet hakkın var diyor fakat antalya hayır yok diyor.ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim

bildiğim kadarıyla 2 yılı geçmiş kabul olmamasına bişi diyemem sınavı verdiyseniz en iyisi sınav sonuç belgesinin gelmesini beklemek

Tek ders kaldıysa 2 yıldan başka ek süre tanınıyor diye hatırlıyorum, normalde 2 gün geçmiş oluyor kayalight isimli arkadaşın.Ek süre ne kadardı hatırlayamıyorum. GOSS Merkezine veya limana bir sorarsan haber verirler.

dılekce ornegı

goss ıcın sınava tekrar gırmeden once dılekce yazmamız gerekıyor pekı bu dılekce ornegı nerededır yardımcı olursanız memnun olurum

Ankarada oturuyorum sinavlara burda giricem ins olmazda eger kalirsam dilekceyi girdigim yerde direk verebiliyomuyum? Yani ankara liman olmadigi icin tekrar liman baskanligina gitmeme gerek varmi ?

Geri