İTÜ Denizcilik Fakültesi Mülakat Sınavı

• Konuyu açan Konuyu açan alp09
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

alp09

Küpeşteci
Denizci
Öncelikle merhaba degerli büyüklerim.İTÜ denizcilik fakültesinde okuyan abilerimden mülakat sınavı hakkında bilgi almak istiyorum.Benim biraz kilo sorunum var ve barfix çekemiyorum.Herhangi bir sorun olurmu?Cevaplayabilirseniz cok sevinirim.
SELAMETLE..

kılo sorun dııl de mulakat sınawında her barfıx ıcın puan alıosun. cekemezsen sana o kategorıden puan gelmıor. ama bıraz kondusyon tut we cekmeye calıs. sana cekememenın buyuk bır kaybı olmaz

mülakat sınavını kafana takma mülakatın amacı; acaba delimi değilmi falan veya davranış bozukluklarını falan ölçerler ana amaç o zaten benim arkadaşımda polis okulunu kazandı çok korktu mülakattan ama o kadar önemli olmadığını sonra anladı... yani kafana takmana gerek yok yalnızca psikolog seni ölçüyor o kadar aklınadan zorun veya davranış bozukluğun yoksa hiiç korkma...

mülakat ve beden yeterliliği kontrolleri formalite icabı.eğer sağlık problemin yoksa kalma durumun olmaz.sağlık kontrolünü de okulda yapmıyolar zaten yeterli bi hastaneden gemide çalıabileceğine dair rapor alıyosun o kadar.mülakatı yapanlar profesyonel kişiler bile değil, bana satanistmisin diye sormuşlardı üstümde siyah tişört var diye. hiç kafaya takma yani

denizcilik ve işletme mühendisliği okumak istiyorum...kaptan olmaktan ziyade daha çok karada acentelik koordinasyon vb. düşünüorm nasıl bi yol izlemeliyim büyüklerimden yardım almam mümkün mü dönerseniz çok sevinirim

İTÜ Denizcilik Fakültesi Deniz ulaştırma ve İşletme Bölümünü Seçmelisin,
2. Senesinde bölüm 2 ye ayrılacaktır,

-Deniz ulaştırma Mühendisliği (Güverte)
-Deniz İşletme Mühendisliği

Sen ikinci tercihi yapacaksın ;)

denizcilik ulaştırma ve ulaştırma mühendisliği diye tercih yapıyorum...peki ikincisini yaptığımda mezun olduktan sonra deniz şansım yok değil mi...ne tür iş alanları var acaba.. just_a_minute_@hotmail.com eğer eklerseniz bilgi almak isterim cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim

ben itü deniz ulaştırma ve işetme müh okumak istiyorum beden yeterlilikte neler yapmamız isteniyor kaç sn de yapılmalı ve yüzmede ne yapılıyor bilgi verirsenz sevinirim

ya arkadaslar bende biraz hormon bozuklugu var yani ornek vermek gerekirse meme buyuklugu ama tabi bayanların ki gibi deil tabi cok daha kucugu tisort giydigimde fazla bellı olmuyor sorun teskıl edrmi mulakatta acil yardım!!!!

laa laa laaaaa olm deli etmeyın adamııııı.. ne mulakattı... puan mı puan bıtttı.. mucuk herkesee... sakın sana mucuk yok :@

merhaba ben de tercihlerimi yapıyorum tek sorunum gözlerimde bozukluk olması uzak görmede küçük bir sorunum var... Acaba derece olacark kaça kadar müsaade var arkadaşlar yadımcı olur musunuz ???

merhaba değerli denizci büyüklerim ben de itü denizcilik fakültesine girmek istiyorum ancak boy kilo oranında bi 5-6 kilo eksiğim war.. bu ne derece sorun olur ayrıca spor sınavlarında neler yapmamız gerekiyo tam olarak bu konuda bilgi almak istedim ?

Geri